EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Cristian, fiul lui Gheorghe Vlădan, agentul care a împuşcat opt oameni în coaforul Perla din Bucureşti, a mers astăzi la capela Institutului Naţional de Medicină Legală.

După trei zile de coşmar, Bogdan Cristian Vlădan a reuşit să ajungă lângă sicriul mamei sale, Florina, împuşcată de soţul ei înnebunit de gelozie. Însoţit de prieteni şi de rude, tânărul, în vârstă de 24 de ani, şi-a plâns mama minute întregi.

image
image
image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Bogdan Cristian Vlădan!

Până astăzi, cadavrul femeii a fost la INML pentru necropsie. A fost mutat la capela instituţiei iar mâine va fi dus în satul Habud din Prahova, locul de naştere al Florinei, unde femeia va fi înmormântată.

Marţi, la o zi de la tragedie, băiatul a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro: „Sunt distrus! Nu pot vorbi“. În aceeaşi zi, Bogdan şi-a văzut şi tatăl criminal, în timpul audierilor din cadrul anchetei. „Mi-a spus tata că mă iubeşte şi pe mine, şi pe mama şi că îi pare rău“, a percizat tânărul. Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul intentat de soţia sa, Florina.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Tatăl, poliţist. Mama, coafeză. Fiul, sportiv şi politician

Bogdan Cristian este un tânăr politician care a fost vicepreședintele TNL Sector 2, au confirmat surse din cadrul PNL. În prezent, tânărul studiază Administrația Publică la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Băiatul are 24 de ani și a intrat în politică încă din 2007. Citeşte AICI ce funcţie a avut fiul asasinului în TNL şi detalii despre cariera sa sportivă!


EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan!

EXCLUSIV Primele imagini din coaforul groazei: „Urme din creierul femeii împuşcate în cap sunt încă pe jos“


Fiul polițistului ucigaș este o fire sportivă, potrivit profilului său de Facebook, Cristian Bogdan a scris pe pagina sa personală că practică judo de la vârsta de 10 ani și că acest sport reprezintă un mod de viață pentru el.


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

Tot pe pagina personală de Facebook, tânărul se declară adeptul faptelor, și nu al vorbelor: „Pentru aceia dintre voi care cred că o situație mai bună a țării se va face prin proteste pașnice și civilizate, amintiți-vă că, pentru schimbări majore, trebuie să luptăm. Nicăieri în lumea asta nu s-au produs schimbări doar prin proteste pașnice, istoria ne reamintește. Revoluționarii din 1989 nu au răsturnat un regim dicatorial prin metode pașnice. Schimbările se produc cu FAPTE nu cu VORBE!“

image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite