Declaraţia de avere a criminalului: 1.666 lei salariul net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă. Află totul despre familia Vlădan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan relevă că familia acestuia avea un venit anual de 41.000 de lei. Soţia lui câştiga 1.000 de lei pe lună la coaforul în care s-a întâmplat tragedia şi alte 800 de lei din activităţi independente, iar criminalul avea un salaraiu net de 1.666 de lei pe lună.

Gheroghe Vlădan, bărbatul de 53 de ani din Bucureşti care a intrat în salonul în care lucra soţia sa şi a început să împrăştie gloanţe în toate părţile, a folosit un pistol Glock, care are calibrul de opt milimetri. Asasinul care a executat cu sânge rece opt oameni a lucrat timp de 14 ani la Direcţia Logistică a Ministerului Administraţiei şi Internelor, la Baza Auto. Anul acesta a fost pus pe lista disponibilizărilor din sistem, însă a reuşit să se transfere la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, unde lucra ca ambulanţier.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

Potrivit declaraţiei de avere din 13 iunie 2011, salariul net lunar al criminalului era de 1.666 de lei, în timp ce soţia câştiga 1.000 de lei pe lună la salonul în care s-a petrecut masacrul. Soţia criminalului câştiga alte aproximativ 800 de lei lunar din servicii de coafură oferite chiar într-una dintre camerele casei familiei Vlădan, prin persoană fizică autorizată. Firma prin care Florina Vlădan îşi desfăşura activitatea a fost însă dizolvată în urmă cu două săptămâni.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

image

Cei doi au un copil în vârstă de 24 de ani şi locuiesc pe Strada Olimpului, în apropiere de Piaţa Unirii. Totodată, cuplul Vlădan avea un credit în valoare de 42.000 de euro la Bancpost, contractat în 2007 şi cu scadenţa în 2032.

Vlădan Gheorghe deţine un teren de 800 de metri pătraţi în Teleorman, primit moştenire, în timp ce soţia era proprietara unui teren de patru hectare în judeţul Prahova, de asemenea, moştenire.

Cei doi soţi deţineau împreună o casă de 180 de metri pătraţi în Bucureşti, cea în care locuiau, în zona Unirii, iar Florina Vlădan mai era şi proprietara cu o cotă-parte de 1/2 a unei proprietăţi de 1.000 de metri pătraţi, bun provenit dintr-o moştenire.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!


Potrivit declaraţiei de avere, familia lui Gheorghe Vlădan avea la jumătatea anului trecut trei autoturisme: un Mercedes-Benz din 1996, un Smart din 2003 şi un Renaul Megane din 2006. Soţii Vlădan aveau termen în procesul de divorţ pe 7 martie. În acelaşi proces, criminalul şi soţia lui trebuiau să îşi împartă şi bunurile acumulate de-o viaţă.

Poliţistul Gheorghe Vlădan (53 de ani) şi soţia sa Florina treceau de mai mult timp printr-o poveste similară cu cele din filmele horror. După ce nevasta sa a intentat proces de divorţ, bărbatul, care a împuşcat opt oameni la salonul de coafor Perla, o ameninţa zilnic pe femeie cu moartea.

image

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image


Soţul primei victime pe care a făcut-o poliţistul, casiera salonului de coafură Perla din Bucureşti, a povestit pentru bucuresti.adevarul.ro că Gheorghe Vlădan îşi teroriza în fiecare zi nevasta. „O ameninţa că va plăti scump pentru că vrea să se despartă de el. Speriată, Florina (nevasta poliţistului - n.r) pleca în fiecare seară de la muncă doar însoţită de către o colegă. Ştia că este în stare să îi facă orice“, a declarat bărbatul.

Un alt apropiat al familiei Vlădan, care era de zece ani client al Florinei la salonul de coafură Perla, a declarat că nebunia poliţistului s-a accentuat după ce acesta a aflat că nevasta sa avea un iubit. „Procesul dura de foarte mulţi ani. Ajunseseră la partaj. Florina era împreună cu celălalt bărbat de aproape trei ani, când începuse divorţul“, a declarat sursa apropiată familiei.

Click aici pentru fotogalerie!

Fiul poliţistului-criminal şi şefa coaforului au fost chemaţi la audieri în cazul masacrului de la Perla

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

FOTOGALERIE OPT OAMENI EXECUTAŢI ÎN CENTRUL BUCUREŞTIULUI Poliţistul Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat soţia în cap. O altă femeie a murit iar şase oameni sunt în stare gravă

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite