Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Gheorghe Vlădan (53 de ani) şi soţia sa, Florina, treceau de mai mult timp printr-o poveste similară cu cele din filmele horror. După ce nevasta sa a intentat proces de divorţ, bărbatul, care a împuşcat opt oameni la salonul de coafor Perla, o ameninţa zilnic pe femeie cu moartea.

Soţul primei victime pe care a făcut-o poliţistul, casiera salonului de coafură Perla din Bucureşti, a povestit pentru bucuersti.adevarul.ro că Gheorghe Vlădan îşi teroriza în fiecare zi nevasta. „O ameninţa că va plăti scump pentru că vrea să se despartă de el. Speriată, Florina (nevasta politistului - n.r) pleca în fiecare seară de la muncă doar însoţită de către o colegă. Ştia că este în stare să îi facă orice“, a declarat bărbatul.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!



Un alt apropiat al familiei Vlădan, care era de zece ani clienta Florinei la salonul de coafură Perla, a adăugat că nebunia poliţistului s-a accentuat după ce acesta a aflat că nevasta sa avea un iubit. „Procesul dura de foarte mulţi ani. Ajunseseră la partaj. Florina era împreună cu celălalt bărbat de aproape trei ani, când începuse divorţul“, a declarat sursa apropiată familiei.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Judecat pentru lovire

În urmă cu şapte ani, în 2005, Gheorghe Vlădan s-a ales cu dosar penal după o altercaţie în trafic. Acesta a fost acuyat de lovire, ameninţare, insulte şi alte violenţe. După un an şi jumătate, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale.

image
image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

FOTOGALERIE OPT OAMENI EXECUTAŢI ÎN CENTRUL BUCUREŞTIULUI Poliţistul Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat soţia în cap. O altă femeie a murit iar şase oameni sunt în stare gravă

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la salonul Perla din Bucureşti, unde s-a produs asasinatul!



Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!


image
Casa criminalului

CITEŞTE ŞI MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite