Martor la crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva Adevărul
Foto: arhiva Adevărul

Un poliţist a tras cu arma asupra a opt oameni la un salon situat în cartierul Dorobanţi din Capitală, unde lucra soţia sa .

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

FOTOGALERIE OPT OAMENI EXECUTAŢI ÎN CENTRUL BUCUREŞTIULUI Poliţistul Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat soţia în cap. O altă femeie a murit iar şase oameni sunt în stare gravă

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Potrivit soţului uneia dintre coafezele ce lucrau la salon, care a povestit la rândul său cele relatate de soţia sa, a declarat că aceasta ieşise la o ţigară în spatele coforului cu două minute înainte ca agresorul să intre.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Agresorul de la salonul de coafură din Capitală, pe nume Gheorghe Vlădan, este angajat al Ministerului de Interne (MAI) şi ameninţase în mai multe rânduri că "se va întâmpla ceva urât", după ce soţia lui, care lucra la această unitate, i-a intenta acţiune de divorţ, scrie Mediafax.

image

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

"Mi-a povestit că a început să tragă nebuneşte, în cine apuca", a relatat martorul.

El a spus că ştie de la soţia sa că una dintre colegele ei, intentase divorţ bărbatului, despre care femeia susţine că este angajat al MAI.

Potrivit martorului, bărbatul venise în mai multe râduri la coafor.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image

"Tot venea şi o tot ameninţa că se va întâmpla ceva urât", a mai arătat martorul.

La faţa locului a ajuns şi adjunctul procurorului general Marius Iacob, şeful Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, Valentin Şelaru, precum şi şeful Poliţiei Române, Liviu Popa.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!



Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, una decedând pe loc. A doua a decedat în pofida multiplelor manevrele de resuscitare. Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar ţinta atacatorului.

image

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ACELAŞI CAZ:

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite