Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apar deja primele reacţii de la faţa locului. Unul dintre martorii tragicului eveniment spune că a văzut prin geamul unităţii mai multe persoane rănite care strigau disperate după ajutor.

Un martor aflat la faţa locului a furnizat câteva informaţii despre ucigaş. El spune că cel care a deschis focul asupra persoanelor din coaforul din zona complexului Perla are aproximativ 1,75 metri şi 40 de ani.

Martorul a mai precizat că a auzit şase bubuituri, dându-şi seama că sunt împuşcături, apoi a văzut un tânăr plin de sânge ieşind din unitate în viteză îndreptându-se către Spitalul Floreasca.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

Prin geamul coaforului martorul a văzut mai multe opersoane rănite foarte grav care cereau disperate ajutor, cereau să vină ambulanţa.
Zona a fost împrejmuită de poliţişti.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image

Mai multe maşini SMURD sunt la faţa locului, inclusiv una pentru victime multiple.

Incidentul a avut loc la un coafor din centrul Capitalei în urmă cu aproximativ 45 de minute. Doi oameni au fost ucişi iar alţi şase au fost răniţi după ce au fost împuşcaţi de poliţistul Vlădan Gheorghe la Salonul Perla din Bucureşti. Poliţistul-criminal a făcut acest gest din gelozie.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!

image

La faţa locului s-au prezentat, pentru a acorda primul ajutor, şase ambulanţe SMURD, şase echipaje de la Ambulanţa Bucureşti.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

FOTOGALERIE OPT OAMENI EXECUTAŢI ÎN CENTRUL BUCUREŞTIULUI Poliţistul Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat soţia în cap. O altă femeie a murit iar şase oameni sunt în stare gravă

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite