Poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan a primit acum TREI SĂPTĂMÂNI AVIZUL PSIHOLOGIC pentru permisul de port-armă. Vezi ce l-au întrebat psihologii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul care a împuşcat opt oameni în salonul de coafură Perla din centrul Bucureştiului tocmai îşi reînnoise permisul de port-armă.

Gheorghe Vlădan, angajat în prezent la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, ca ambulanţier, deţinea un pistol de tip GLOCK, model standard. Arma avea 14 cartuşe şi un calibru de 9 milimetri. Poliţistul avea această armă din 2010 şi, în urmă cu trei săptămâni, a făcut toate demersurile pentru a-şi prelungi permisul de port armă.

Poliţistul care a făcut masacrul din centrul Bucureştiului a trecut fără probleme de testele psihologice, primind aviz favorabil pentru a deţine şi folosi arma. Pistolul cu care a împuşcat opt oameni costă între 500 şi 650 de euro.

CITEŞTE ŞI MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!



Judecat pentru lovire


În urmă cu şapte ani, în 2005, Gheorghe Vlădan s-a ales cu dosar penal după o altercaţie în trafic. Acesta a fost acuzat de lovire, ameninţare, insulte şi alte violenţe. După un an şi jumătate, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale.

Înnebunit de gelozie. Apropiaţii spun că era „un om calm

Poliţistul Gheorghe Vlădan este caracterizat de vecinii săi ca fiind „un om calm, care nu făcea probleme nimănui“. Chiar şi colegii lui de serviciu susţin că acesta şi-a ascuns foarte bine nebunia şi nimeni nu putea bănui că ar putea face asemenea fapte.

Totuşi, apropiaţi ai soţiei lui, Florina, moartă după ce a fost împuşcată în cap de Vlădan, susţin că bărbatul o teroriza de mai multă vreme. Nebunia poliţistului s-a declanşat acum trei ani, când nevasta lui l-a anunţat că divorţează. În ultima perioadă, Florina îşi găsise un nou iubit.

image

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la salonul Perla din Bucureşti, unde s-a produs asasinatul!

„O ameninţa că va plăti scump pentru că vrea să se despartă de el. Speriată, Florina (nevasta politistului - n.r) pleca în fiecare seară de la muncă doar însoţită de către o colegă. Ştia că este în stare să îi facă orice“, a declarat soţul casierei salonului de coafură Perla. Şi această femeie a murit după ce a fost împuşcată de Vlădan.

Ce fel de testare psihologică a făcut poliţistul ucigaş ca să obţină arma letală
Evaluarea psihologica a persoanelor care solicită deţinerea permisului de armă presupune raportarea la un profil psihologic al celui care posedă şi detine armament si muniţie:



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

image
image

Acest profil presupune existenţa următatoarelor aptitudini, al căror nivel va fi măsurat cu ajutorul testării psihologice: aptitudinea generală de învăţare, aptitudini de comunicare, percepţia spaţială, percepţia formei, coordonare ochi-mână  etc. De asemenea, se urmăreşte şi capacitatea de autocontrol, spiritul de observaţie, rezistenţa la stres, asumarea responsabilităţilor, tipul de personalitate, existenţa unor accentuări sau dizarmonii.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!



Testarea psihologică în vederea obţinerii permisului portarmă presupune examinarea psihologică a subiecţilor cu ajutorul unor metode şi tehnici care vizează:

1.    evaluarea psihologică a potenţialului aptitudinal general (inteligenţa verbal ă şi neverbală).
2.     evaluarea psihologică a potenţialului aptitudinal special (atenţie, memorie, reactivitate).
3.     evaluarea structurii de personalitate, în vederea măsurării echilibrului emoţional, gradului de anxietate, fobiile, obsesiile, nervozitatea, stăpânirea de sine, tendinţele depresive, antisociale, tulburările de comportament.

image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

FOTOGALERIE OPT OAMENI EXECUTAŢI ÎN CENTRUL BUCUREŞTIULUI Poliţistul Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat soţia în cap. O altă femeie a murit iar şase oameni sunt în stare gravă

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite