EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un domn foarte discret, ferit permanent de ochii presei de către rudele sale. Un bărbat dărâmat. Aşa arăta, ieri, fratele Marianei Bendre, casiera executată de agentul-criminal Gheorghe Vlădan, şi totodată omul despre care se spune că ar fi avut o relaţie cu soţia criminalului.

Bărbatul, care nu a vrut să scoată niciun cuvânt despre pierderea suferită, a mers ieri să-şi plângă sora, ucisă pe 5 martie, cu trei gloanţe, de poliţistul Vlădan. A stat câteva ore la Cimitirul Militar Ghencea, lângă Sicriul Marianei Bendre (42 de ani).

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu




Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Răpus de durere, fratele fostei casiere de la Perla a fost scos, la un moment dat, din capelă şi dus de către rude în spatele cimitirului. Acolo, a stat zeci de minute, singur, pe o bancă. Când nu a mai putut rezista, cei care îl însoţeau au adus chiar în faţa lui o maşină Lexus, în care l-au urcat. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

Fratele casierei de la coaforul Perla, răpus de durere după ce sora i-a fost împuşcată de poliţistul-criminal, Gheorghe Vlădan Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Luni seară, imediat după masacrul de la coaforul Perla, mai mulţi apropiaţi ai Florinei Vlădan, soţia poliţistului-criminal, au declarat că agentul ar fi fost gelos că nevasta trăieşte o poveste de dragoste cu fratele manichiuristei. Scenariul pare însă unul aproape imposibil, după cum povestesc rudele Marianei Bendre. Citeşte AICI cum a avut loc masacrul de la coafor!

„Vă pot asigura că nu se poate pune problema astfel. Fratele Marianei locuieşte la mai mult de 200 de kilometrii de Bucureşti, are o nevastă foarte frumoasă, care i-a dăruit un copil şi se iubesc enorm. Nu văd nici un motiv să o înşele. Pe lângă asta, i-ar fi foarte greu să o facă pentru că locuieşte la o distanţă destul de mare de Florina Vlădan”
, a explicat un membru a familiei Bendre. Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei!



Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI


image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

(FOTO/VIDEO) Secretele Florinei, vândute pe 1.000 de lei

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite