Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan, care a împuşcat opt oameni. A fost judecat, în 2005, pentru lovire şi insulte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puţinii martori prezenţi în zona Perla din centrul Capitalei, unde un bărbatul a tras mai multe focuri de armă într-un coafor, incident în urma căruia două persoane au murit, iar alte şase sunt în stare foarte gravă, l-au descris pe atacator.

UPDATE ORA 20.24 Poliţistul Gheorghe Vlădan, care a împuşcat opt oameni într-un salon de coafură din centrul Capitalei, a fost judecat în 2005 pentru ameninţare, lovire, insulte şi alte violenţe. După un an şi jumătate, bărbatul a fost achitat de instanţele de judecată.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

UPDATE 20.08:
Gheorghe Vlădan, criminalul care a împuşcat opt persoane în coaforul Perla din Capitală, dintre care două au murit, a mai fost acuzat în 2005 de ameninţări, insulte, loviri şi alte violenţe. Acesta a fost anchetat de Instanţa de judecată.

image

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!


image

Potrivit celor prezenţi în zona Perla în timpul evenimentului, atacatorul ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani cu atitudine.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image

"A intrat în coafor, a tras cam şase focuri de armă în cei aflaţi în salon, după care a ieşit calm, cu mâinile în buzunar. Purta o vestă, în care a băgat pistolul cu care a tras. Acesta este un bărbat înalt, blond şi tuns scurt", a declarat unul dintre martori.

Din primele informaţii, bărbatul este angajat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

Martorii susţin că după ce a ieşit din coafor, ucigaşul s-ar fi adăpostit în sediul Electrica. "Bărbatul a ieşit din salon foarte calm, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a stat 20-30 de secunde în faţa coaforului, după care s-a îndreptat către sediul Electrica şi s-a predat paznicului instituţiei", a explicat unul dintre martori.

Acest martor a mai adăugat că a sunat la 112, însă a fost al doilea care a apelat serviciul de urgenţă. Celelalte persoane susţin că ucigaşul ar fi sunat şi s-ar fi predat singur oamenilor legii.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

FOTOGALERIE OPT OAMENI EXECUTAŢI ÎN CENTRUL BUCUREŞTIULUI Poliţistul Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat soţia în cap. O altă femeie a murit iar şase oameni sunt în stare gravă

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite