FOTO Aşa arată genocidul rutier! Cele mai grave accidente din întreaga ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Numărul deceselor înregistrate ca urmare a accidentelor pe şosele a crescut considerabil în ultimii ani. De vină sunt inconştienţa, nepăsarea, slaba pregătire, pedepsele blânde şi legislaţia defectuoasă.

Accidentul provocat de vedeta tv Şerba Huidu în urma căruia trei persoane au decedat se încadrează într-o serie de carnagii rutiere care au avot loc pe şoselele României în ultimii ani. Din păcate, cei mai mulţi vinovaţi au scăpat basma curată.

EDITORIALE, de Mălin Bot

redactor-şef adevarul.ro

Malin Bot

Cronica neagră a indulgenţei poliţiştilor şi judecătorilor

Genocid în România: 65.000 de morţi, prea puţini vinovaţi

În 2010 747 de persoane au fost trimise în judecată pentru accidente mortale de circulaţie. Citeşte aici analiza "Ucigaşi pe şoselele României: 19.527 de accidente mortale din 1989 până în prezent!"

Motocicleta a zburat departe de locul accidentului

Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au finalizat ancheta în cazul accidentului rutier produs în luna martie la Lancrăm, soldat cu decesul tinerilor Alexandru Pinter (19 ani) şi Dragoş Moisin (20 ani). Tinerii se aflau pe o motocicletă care s-a lovit frontal de un autoturism condus de un cetăţean italian, care a intrat pe contrasens. Vezi aici detalii!

Locul unde s-a produs tragicul accident

Cel mai cumplit accident întâmplat anul acesta în Teleorman, a avut loc pe E 70, între localităţile Văceni şi Drăgăneşti Vlaşca. Tragedia s-a produs într-o duminică, la sfârşitul lunii iulie.Vezi aici detalii!

Accident Galaţi

Cu toate că oameni nevinovaţi au ajuns la spital, ba chiar unul şi-a pierdut viaţa şoferii vinovaţi de producerea tragediilor sunt în continuare în libertate. Poliţiştii afirmă că deocamdată „dosarele sunt în lucru". Vezi aici detalii!

image

Unul dintre cele mai tragice accidente din 2011 a avut loc în dimineata zilei de 29 august, între localităţile Şomcuta Mare şi Mireşu Mare, în urma căruia două persoane au rămas încarcerate în autoturism. Accidentul s-a petrecut din cauza unui camion, care a ajuns, pur şi simplu, pe autoturimul în care se aflau victimele. Vezi aici detalii!

Trei persoane au murit în urma accidentului.

Unul dintre cele mai tragice accidente petrecute în ultimii ani pe şosele bistriţene a avut loc în urmă cu doi ani pe dealul Herinei. Atunci, din cauză că şoferul unei utilitare a adormit la volan, trei tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi 14 au fost răniţi. Vezi aici detalii!

Foto arhiva

Aceasta este pedeapsa primită de un tânăr de 33 de ani din Botoşani care a intrat cu maşina într-un grup de tineri ce se întorceau de la discotecă. Pe trei i-a ucis, iar pe alţi doi i-a băgat în scaunul cu rotile pentru restul vieţii. Doi ani s-au chinuit procurorii să îl trimită după gratii. Vezi aici detalii!

Impactul a fost  foarte puternic şi trei persoane au murit

Fetele au pierit în urma unui grav accident produs pe strada Carpaţilor, acum un an. Ancheta a fost anevoioasă, dar sunt şanse mari ca autorul accidentului să fie trimis în judecată până la finele anului. Vezi aici detalii!

image

Click pe imaginile de mai sus pentru fotogalerie de la accident

Impactul a fost devastator

Patru pacienţi care se întorceau de la dializă, la 17 decembrie 2010, au murit pe loc, după ce un autoturism BMW a intrat pe contrasens şi a izbit frontal ambulanţa BGS în care se aflau. După aproape un an, s-a finalizat faza de urmărire penală, urmând să fie înaintatea propunerea de trimitere în judecată a şoferiţei. Vezi aici detalii!



CLICK pe fotogalerie pentru a vedea imagini de la teribilul accident!

Un BMW a intrat într-o ambulanţă Un BMW a intrat într-o ambulanţă Un BMW a intrat într-o ambulanţă

CĂLĂRAŞI - Cel mai grav accident din judeţ a avut loc pe 16 octombrie 2011 la Dragalina

Teribilism şi inconştienţă! Doi tineri, în vârstă de 18 ani, au sfârşit,  pe 16 octombrie, într-un tragic accident rutier în comuna Dragalina. La volanul maşinii se afla un tânăr, în vârstă de 17 ani, care nu avea permis de conducere. Vezi aici detalii!

image
Membrii familiilor decedaţilor au ajuns la locul tragediei.

Tragicul accident provocat, zilele trecute, de vedeta TV Şerban Huidu, în care trei persoane şi-au pierdut viaţa, readuce în atenţie aspecte privind uşurinţa cu care scapă de pedepse grele autorii unor astfel de tragedii. Vezi aici detalii!

VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL TRAGICULUI ACCIDENT

Cinci oameni şi-au pierdut  viaţa în tragicul accident.

CONSTANŢA - Cea mai mare tragedie rutieră din Constanţa, dosar clasat

Cinci oameni au murit şi patru au ajuns în stare gravă la spital, pe 5 noiembrie 2009, după ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un TIR. Din cauză că printre victime s-a aflat şi şoferul vinovat, dosarul a fost clasat în luna august 2010. Vezi aici detalii!

image

Zeci de ieşeni şi-au pierdut viaţa pe şoselele din judeţ fără a avea nicio altă vină decât aceea că s-au aflat la locul nepotrivit, într-un moment pe măsură. Vezi aici detalii!

image

Daţi CLICK pe poze pentru imagini şi detalii despre accidentul din luna septembrie!

Şoferiţa a încercat să evite un câine care a apărut în mijlocul drumului şi s-a izbit de un microbuz care venea din sens opus

Patru persoane au decedat şi alte 15 au fost rănite în accidentul produs la ieşirea din comuna Horia pe 8 octombrie, când un Volkswagen s-a izbit de un microbuz plin cu muncitori. Vezi aici detalii!

PITEŞTI - Accidente care au înfiorat Argeşul. A călcat pe cap două fetiţe şi nu a făcut nicio zi de închisoare

Alexandra, fetiţa care a scăpat ca prin minune cu viaţă

Accidentul provocat de vedeta tv Şerban Huidu scoate la lumină evenimentele rutiere care au înfiorat Argeşul. Unul dintre acestea este cel în care două fetiţe au fost călcate pe cap de o şoferiţă neatentă, în oraşul Ştefăneşti. Vezi aici detalii!

Accident Galaţi

Cel mai grav accident de circulaţie din acest an, din Prahova, a avut loc în ziua de 30 august, pe DN1 B. Cinci oameni şi-au pierdut viaţa din cauza unui şofer care circula cu viteză foarte mare. Vezi aici detalii!

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE



Florin Szabo (43 ani), şoferul TIR-ului implicat în accidentul petrecut de Sfântul Valentin, pe Calea Clujului din Oradea, continuă să circule, fără probleme, pe drumurile publice, deşi este cercetat pentru uciderea din culpă a patru persoane. Procurorii i-au prelungit din nou dreptul de a şofa, până la data de 28 octombrie 2010. Vezi aici detalii!

image

   

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vedea imagini de la accident, dar şi cu tinerii îndrăgostiţi care au murit împreună, chiar de Sfântul Valentin

image

Procurorii au cerut încă de la bun început efectuarea unei expertize criminalistice care să elucideze împrejurările în care s-a petrecut accidentul de la Pădureni, în care au murit trei studenţi reşiţeni. Jeepul consilierului judeţean, director la Moldomin Moldova Nouă, Iacob Chişărău, a intrat pe contrasens şi a băgat trei oameni în pământ, iar pe al patrulea, pentru mult timp, în spital. Vezi aici detalii!

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Tinerii aveau 21 de ani

Trei tineri sătmăreni şi-au pierdut viaţa într-unul dintre cele mai teribile accidente rutiere petrecut anul acesta în judeţul Satu Mare. Evenimentul a avut loc în luna septembrie. Vezi aici detalii!

Tinerii aveau 21 de ani

Click aici pentru galerie foto

Accident cu 4 morti la Vestem

Potrivit polițiștilor, bărbatul este singurul vinovat în cazul celui mai grav accident petrecut în acest an pe șoselele din Sibiu. În evenimentul rutier au murit patru oameni, doi dintre ei fiind chiar socrii bărbatului. Vezi aici detalii!

Accident cu 4 morti la Vestem

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Maşina victimei

Ancheta desfăşurată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava este încă în curs, procurorii aşteptând expertiza tehnică. Vezi aici detalii!

image

Patru persoane din judeţul Braşov, care tocmai se întorseseră în ţară din Italia, au decedat în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în comuna mureşeană Recea. Acesta este cel mai grav accident care a avut loc în Mureş în acest an. Vezi aici detalii!

Două femei şi-au pierdut viaţa în dimineaţa de 13 noiembrie 2010

Patru femei şi-au pierdut viaţa  în cea mai mare tragedie petrecută pe străzile din Tulcea, pe digul spre fabrica Gel&Co. Alte două femei au murit în maşina cu care mergeau la muncă, după ce au fost lovite de un şofer beat din Măcin. În niciunul dintre aceste accidente instanţa nu s-a pronunţat. Vezi aici detalii!

Nicolae Razem, şoferul autobuzului

Click pe poze pentru fotogalerie!

image

Dosarul şoferului de pe ambulanţa implicată, în luna mai a.c., în accidentul de pe Stârmina se află la expertiză. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În accident au murit doi oameni şi au fost răniţi grav alţi doi. Vezi aici detalii!

Accidentul în care a fost implicat oficialul moldovean Dumitru Pulbere

De la începutul anului, în Vrancea au avut loc trei accidente grave de circulaţie în care şi-au pierdut viaţa nu mai puţin de şase oameni. Poliţia Rutieră a finalizat cercetările în două dintre dosare, iar în accidentul în care a fost implicat fostul procuror PNA Ioan Amărie se efectuează o expertiză. Vezi aici detalii!



Accidentul provocat de "cârcotaşul" Şerban Huidu, în care trei persoane şi-au pierdut viaţa, readuce în atenţie problema uşurinţei cu care scapă de rigorile legii autorii unor astfel de tragedii. În Sălaj, autorul celui mai grav accident din acest an, soldat cu doi morţi şi şapte răniţi, a scăpat de închisoare într-un mod tragic: a murit în accident. Vezi aici detalii!

Şoferul vinovat a murit pe loc
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite