Șoferul care a provocat tragedia de la Veștem, cercetat pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu 4 morti la Vestem
Accident cu 4 morti la Vestem

Potrivit polițiștilor, bărbatul este singurul vinovat în cazul celui mai grav accident petrecut în acest an pe șoselele din Sibiu. În evenimentul rutier au murit patru oameni, doi dintre ei fiind chiar socrii bărbatului.

CITITI SI:

VIDEO Un mopedist a trecut pe roşu la calea ferata

Un şofer rupt de beat provocat un accident cu doi răniţi pe DN 14 GALERIE FOTO

Autorul celui mai grav accident petrecut în acest an pe șoselele din Sibiu, în care patru oameni și-au pierdut viața, este cercetat penal pentru ucidere din culpă, ancheta în acest caz fiind în desfășurare.

Pe 9 octombrie, mașina condusă de bărbatul de 39 de ani, un Renault Clio, a derapat, a izbit un TIR și apoi un Logan, iar impactul a fost devastator. Cei patru pasageri din Renault nu au mai avut nicio șansă, aceștia pierzându-și viața pe loc. Evenimentul a avut loc pe drumul național 1, în afara localității Veștem, pe o ploaie torențială, iar TIR-ul implicat în accident, înmatriculat în Bulgaria, s-a răsturnat în afara șoselei.

Accident cu 4 morti la Vestem

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Doi dintre cei patru pasageri care și-au pierdut viața erau vâlceni, unul de 33 iar celălalt de 39 de ani. Drama este însă cu atât mai mare cu cât ceilalți doi pasageri, soț și soție, de 62 respectiv 70 de ani, sunt socrii șoferului care a provocat accidentul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite