Cel mai grav accident din judeţ a avut loc pe 16 octombrie 2011 la Dragalina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilism şi inconştienţă! Doi tineri, în vârstă de 18 ani, au sfârşit,  pe 16 octombrie, într-un tragic accident rutier în comuna Dragalina. La volanul maşinii se afla un tânăr, în vârstă de 17 ani, care nu avea permis de conducere.

„Din cauza vitezei excesive şi a lipsei experienţei în conducere, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac. În accident au decedat două persoane, pasagere în autoturismul Dacia Supernova“, a declarat Mihaela Stan, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Tânărul aflat la volan, care a scăpat ca prin minune cu viaţă, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere pe drumurile publice fără permis.

A dat bir cu fugiţii

Trezit din beţia vitezei, şoferul a dat bir cu fugiţii când a văzut ce s-a întâmplat. „A venit singur la Poliţie la puţin timp după comiterea accidentului şi a recunoscut fapta“, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi. Cei trei tineri care se aflau în maşină erau colegi la liceul din localitate. Martori ai tragediei spun că şoferul autoturismului, Cosmin Nicolae Dobre, îşi cumpărase maşina cu doar câteva zile în urmă şi ieşise la o plimbare alături de prietenii săi. Anchetatorii au stabilit că Dobre nu era băut în momentul comiterii accidentului. El a fost arestat pentru 19 zile de judecătorii călărăşeni pe 17 octombrie.

Citiţi şi: Călăraşi: Accident grav pe DN 21 azi-dimineaţă/ Un mort şi patru răniţi UPDATE

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite