Dosarul celui mai grav accident din 2011, din Mehedinţi, a ajuns la expertiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul şoferului de pe ambulanţa implicată, în luna mai a.c., în accidentul de pe Stârmina se află la expertiză. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În accident au murit doi oameni şi au fost răniţi grav alţi doi.

Cel mai grav accident rutier petrecut, în acest an, în Mehedinţi, este- în opinia oamenilor legii- cel produs în luna mai, pe DN56A, pe Dealul Stârmina. Şoferul ambulanţei unei clinici private de hemodializă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un cap de pod.

Autospeciala se deplasa către Drobeta Turnu Severin cu trei pacienţi care urmau să intre la tratament. Pe Dealul Stârmina, într-o curbă, maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un cap de pod. Doi dintre ocupanţii vehiculului au murit pe loc. Este vorba despre un bărbat şi o femeie din comuna Pătulele. Alte două persoane au fost grav rănite.

Şoferul Petre Miţaru (51 ani) a scăpat cu viaţă din accident, fiind cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii clinicii de hemodializă au declarat, la acea vreme, că maşina este verificată lunar.

Poliţiştii au început ancheta în acest caz, dosarul aflându-se acum la expertiză. În momentul în care se definitivează, dosarul va fi returnat Biroului Rutier Mehedinţi şi, în funcţie de concluziile din expertiză, poliţiştii îl vor înainta Parchetului cu propunerea legală.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite