Accidentul de marţi de pe E60, drama anului pe şoselele mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

Patru persoane din judeţul Braşov, care tocmai se întorseseră în ţară din Italia, au decedat în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în comuna mureşeană Recea. Acesta este cel mai grav accident care a avut loc în Mureş în acest an.

Patru persoane din localitatea braşoveană Făgăraş (trei bărbaţi şi o femeie) s-au întors marţi seară în ţară, din Italia, şi, neavând maşină, au luat un taxi către casă în jurul miezului nopţii. Şoferul în vârstă de 27 de ani al taxi-ului, tot din Făgăraş, circula cu viteză şi a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă din localitatea Recea. În urma impactului, toţi pasagerii "taxi-ului morţii" au decedat, şoferul scăpând cu viaţă şi necesitând intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a fi scos din fiarele contorsionate ale maşinii. Aceştia aveau 20, 24, 25 şi 35 de ani, doi dintre ei fiind fraţi, iar femeia fiind soţia unuia dintre ei. Şoferul autoutilitarei implicate în accident este un cetăţean maghiar în vârstă de 51 de ani, aflat în tranzit prin judeţul nostru. Starea lui nu a fost gravă, acesta scăpând doar cu unele leziuni.

Şoferul taxi-ului este în stare gravă la spital, cu şanse mici de supravieţuire. Dacă va scăpa, acesta va fi acuzat de ucidere din culpă, deoarece poliţiştii au stabilit că el ar fi vinovat pentru producerea tragediei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite