Cercetările continuă în cazul celui mai grav accident de circulaţie din acest an, din Prahova, soldat cu cinci morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai grav accident de circulaţie din acest an, din Prahova, a avut loc în ziua de 30 august, pe DN1 B. Cinci oameni şi-au pierdut viaţa din cauza unui şofer care circula cu viteză foarte mare.

Tragicul accident care a avut loc pe 30 august, pe DN1B, între localităţile prahovene Bucov şi Valea Călugărească, s-a soldat cu moartea a cinci persoane, dintre care patru bărbaţi şi o femeie. Două dintre acestea au murit pe loc, iar alte trei s-au stins la spital. Alte cinci victime au fost  internate atunci la terapie intensivă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Singurul care a scăpat teafăr din cumplitul accident a fost şoferul vinovat de producerea evenimentului rutier. Nici pasagerul din dreapta sa nu a suferit răni grave. Conducătorul auto care a băgat în pământ cinci oameni se numeşte Gheorghe Băjenaru şi este din Ploieşti. „Ancheta este în desfăşurare. Se fac expertize tehnice ale maşinilor implicate în accident şi au loc audieri", a declarat inspector Daniel Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Rudele morţilor cer să se facă cât mai repede dreptate în acest caz. Nicoleta, de 24 de ani, văduva lui Tudorel Corche, un gălăţean care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Prahova, povesteşte drama prin care trece de la moartea soţului. „Vreau din tot sufletului ca şoferul vinovatul să răspundă pentru accidentul pe care l-a provocat. Nu voi avea linişte până când acel individ nu va face puşcărie pe viaţă pentru ceea ce a făcut. Am rămas să cresc singură un copil, o fetiţă de şase ani",s-a plâns femeia. „Pe lângă faptul că am rămas fără soţ, în accident a murit şi un biet om pe care l-am considerat tătăl meu. Vreau să cer daune materiale şoferului care m-a lăsat fără unii dintre cei mai dragi oameni din viaţa mea", a mai spus Nicoleta Corche.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite