Trafic blocat din cauza zăpezii. Vezi aici care sunt drumurile - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DN23 B Măicăneşti -Ciorăşti din Judeţul Vrancea şi DN22 Râmnicu Sărat -Brăila au fost închise circulaţiei, În această dimineaţă, din cauza ninsorii abundente. Traficul a mai fost blocat şi pe 18 drumuri judeţene.

UPDATE 17.55 Bucureşti: Ambulanţele nu ajung la pacienţi din cauza nămeţilor

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABI), avea 20 de cazuri în aşteptare, duminică, la ora 15.00, din cauză că maşinile nu puteau intra pe străzile dintre blocuri.

UPDATE 17.00 Judeţul Buzău este paralizat din cauza zăpezii: 13 drumuri sunt închise

Drumul Naţional 22 care face legătura între Râmnicu Sărat şi Brăila, DN 2C Costeşti - Pogoanele - Padina şi alte şapte drumuri judeţene şi unul comunal sunt blocate la această oră în judeţul Buzău din cauza zăpezii şi a viscolului.

UPDATE 16.45 Hunedoara: Lista drumurilor cu trafic îngreunat din cauza zăpezii

Căderile de zăpadă întreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din judeţ. Cel mai dificil traseu este o porţiune de doi kilometri între Aninoasa şi Bumbeşti – Livezeni de pe DN 66.

UPDATE 16.40 Sibiu: Un TIR plin cu azot s-a răsturnat pe DN 1 la Aciliu

Acesta a derapat din cauza carosabilului acoperit parțial de zăpadă și s-a răsturnat pe marginea drumului.

UPDATE 16.20 Focşani: 50 de şoferi au fost traşi pe dreapta pe E 85 din cauza restricţiilor

Inspectoratul General al Poliţiei Române a decis în această după - amiază să restricţioneze traficul greu pe drumul European 85 pe raza a trei judeţe printre care şi Vrancea.

UPDATE 16.05 Traficul rutier de la intrarea în Galaţi dinspre Brăila se desfăşoară cu dificultate. Unele autoturisme rămân blocate în zăpadă

Poliţiştii au închis circulaţia pentru a permite accesul utilajelor de deszăpezire.

UPDATE 14.22 Poliţiştii au restricţionat traficul greu pe E 85

Măsura a fost luată de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru porţiunea de drum de pe raza a trei judeţe, printre care şi Vrancea.

UPDATE 14.07 Târgu-Jiu: Accident la Rânca soldat cu rănirea unei fetiţe de şase ani

Un doljean a intrat cu maşina în parapetul de protecţie, după ce autoturismul a derapat.

UPDATE 13.42 Autovehiculele de mare tonaj nu mai au voie să intre în Buzău

image

Începând cu ora 14.00, in judeţul Buzău vor fi luate măsuri de restricţionare a accesului tuturor autovehiculelor cu masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe trei drumuri naţionale.

UPDATE 13.18 Drumul European 584 Brăila-Slobozia a fost blocat de un TIR

Drumul European care face lagătura cu municipiul Slobozia şi mai departe cu autostrada A2 a fost blocat la ieşirea din localitatea Valea Cânepii de un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a derapat ocupând toată şoseaua.

UPDATE 12.31 29 de localităţi fără curent electric

Aproape 30 de localităţi din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj au rămas fără curent electric sâmbătă dimineaţa după ce din cauza căderilor abundente de zăpadă două linii de înaltă tensiune au cedat.

UPDATE 12.30 Drumurile din Teleorman, acoperite de zăpadă

Teleormanul se află sub incidenţa atenţionării de cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. De ieri, ninge abundent în tot judeţul, iar stratul de zăpadă depus pe şosele îngreunează circulaţia.

UPDATE 12.00 Călăraşi: Traficul maşinilor cu masa mai mare de 3,5 tone, restricţionat

Începând cu ora 14.00, traficul autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone va fi restricţionat pe toate drumurile din judeţ, dar şi pe Autostrada Soarelui.

UPDATE 11.58 - Tulcea: Circulaţie dificilă în zona Măcin

Deşi zăpada a acoperit drumurile judeţului începând de aseară, până la orele dimineţii nu s-au înregistrat accidente sau blocaje

UPDATE 11.56 - Târgu-Jiu: 73 de utilaje pe drumurile naţionale din Gorj pentru îndepărtarea zăpezii

image

Pe drumul spre Rânca pot să circule doar maşinile echipate pentru iarnă.

Pe majoritatea drumurilor din judeţul Gorj se circulă în condiţii de iarnă. Dumitru Leuştean, şeful Secţiei Drumurilor Naţionale Gorj a precizat că s-a intervenit încă de aseară cu toate utilajele din dotare.

UPDATE 11.52 - Slatina: Utilajul de deszăpezire a făcut explozie la Teslui. Circulaţia a fost reluată

Stratul de zăpadă depus azi-noapte pe drumurile judeţene este între 8 – 12 centimetri. Drumarii acţionează de la 4.00 dimineaţa, rutele care au pus probleme fiind cele trei pante de la Brebeni, tronsonul restricţionat de la Teslui şi sudul judeţului, unde zăpada este viscolită.

Slatina: Atenţie şoferi! Zeci de echipaje de poliţie vor fi prezente în acest week-end pe drumurile din judeţ

La o săptămână de la tragicul eveniment rutier, petrecut în comuna olteană Brâncoveni, unde trei tineri au murit, iar altul a fost rănit grav, poliţiştii spun stop accidentelor.

Slatina: Primăriile au primit atenţionare de ninsori şi viscol

ISU Olt a trimis atenţionări tuturor celor 112 primării din judeţ pentru a fi pregătite să intervină, fiind prognozate până mâine seară ninsori abundente şi viscol.

UPDATE 11.46 -Codul galben a acoperit cu zăpadă mai multe drumuri naționale pe care se circulă greu

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara face cu greu fața Codul Galben care a pus stăpânire pe județ. Ninsoarea abundentă a scos a mobilizat peste 60 de utilaje, care acționează cu sute de tone de material antiderapant. Codul galben se va încheia la ora 23.00.

UPDATE 11.35 - DN 6 -  în dreptul localităţii Ciochiuta (jud Mehedinţi), la ora 9.20, un TIR rămas blocat pe varianta ocolitoare, de trecere a căii ferate. Poliţiştii rutieri dirijează circutaţia pe un singurs sens, alternativ.

UPDATE 11.26 - Slobozia: Viscolul pune stăpânire pe Bărăgan / Vezi starea drumurilor / UPDATE

image

Din fericire, la această oră şoferii aflaţi în trafic pe drumurile naţionale care tranzitează judeţul Ialomiţa pot sta liniştiţi: niciun drum nu este blocat, iar drumarii sunt la datorie.

UPDATE 11.18 - Prahova - sub cod galben. Un drum judeţean este blocat din cauza zăpezii

Ca urmare a ninsorii abundente si a viscolului, pe un tronson al  DJ102D nu se mai poate circula.

UPDATE 11.15 - Neamţ: Se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ

Cel mai solicitant traseu pentru drumari este calea de acces spre sanatoriul Bisericani unde s-a acţionat deja de două ori cu material antiderapant.

UPDATE 10.56 Furtuna de zăpadă/ Drum blocat la Schela din cauza unui autobuz

Din cauza ninsorilor puternice un autobuz a derapat în dreptul localităţii Schela şi a ajuns în mijlocul drumului judeţean care trece prin localitate

UPDATE 10.52 - DN 23 B este în continuare închis între Măicăneşti şi Ciorăşti / Trei autoturisme au fost blocate în nămeţi azi – noapte

Drumarii atrag din nou atenţia că şi pe drumul naţional 2 N circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate între satele Bogza şi Caiata.

Având în vedere că ninge abundent, este viscol puternic şi vizibilitatea este redusă, traficului rutier pe DN 22 Rm. Sărat - Brăila şi DN 2C Costeşti - Pogoanele - Padina, limita cu Ialomiţa, a fost închis. Poliţia a instituit filtre pentru a-i informa pe şoferi care sunt rutele pe care trebuie să meargă pentru a ajunge cu bine la destinaţie.

UPDATE 10.48 - Alba: Se circulă în condiţii de iarnă. Nu plecaţi la drum fără cauciucuri de sezon

Toate drumurile din judeţ sunt acoperite cu un strat de câţiva centimetri de zăpadă afânată. Responsabilii din domeniu sfătuiesc şoferii să pornească la drum doar dacă au cauciucuri de iarnă.

În Alba ninge fără întrerupere încă de azi noapte, aşa că şoferii care se aventurează să iasă cu maşina în trafic sunt nevoiţi să meargă cu viteza melcului.

UPDATE 09.45 - Judeţul Buzău este paralizat din cauza zăpezii. Două drumuri naţionale şi şapte drumuri judeţene sunt închise

Drumul Naţional 22 care face legătura între Râmnicu Sărat şi Brăila, DN 2C Costeşti - Pogoanele - Padina şi alte şapte drumuri judeţene şi unul comunal sunt blocate la această oră în judeţul Buzău din cauza zăpezii şi a viscolului.

UPDATE 09.12 - Călăraşi: 170 de tone de material antiderapant, împrăştiate pe drumurile din judeţ/ La această oră, ninge viscolit

Traficul pe drumurile din judeţul Călăraşi se desfăşoară la această oră în condiţii de iarnă, drumarii acţionând cu 10 utilaje pentru degajarea zăpezii şi a gheţii depuse pe carosabil.

Pe raza judeţului Buzău traficul este închis în totalitate, transmite Infotrafic. Şoferii care se află în trafic pot suna la Condamentul Central de Iarnă pentru a afla care este situaţia Drumurilor Naţionale: 021/9360, 021/2643333, 021/2643334.

VEZI AICI CARE ESTE SITUAŢIA DRUMURILOR

Pe DN 7 între localităţile Zam si Batuta (jud. Arad), în jurul orei 8.30, a avut loc un accident între 2 autoturisme. Un om a murit, iar altul este rănit. La faţa locului se află Salvarea, Poliţia, lucratori de la drumurile naţionale cu utilaje pentru degajarea carosabilului.  Circulaţia este blocată pe ambele sensuri pânăla ora 11.30.

image

Amintim că ieri, în jurul orei 21:00, pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, din cauza viscolului şi a zăpezii care s-a depus pe partea carosabilă.

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ninsori şi vijelii valabilă în Bucureşti şi 24 de judeţe din jumătatea de sud a ţării, unde de sâmbătă, ora 12.00 şi până duminică, ora 23.00, va ninge abundent, iar vântul va avea intesificări, viscolind temporar ninsoarea.

Atenţionarea cod galben este valabilă pentru Bucureşti şi judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Teleorman, Argeş, Giurgiu, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Covasna şi parţial în Sibiu şi Braşov.

Prognozele arată că de luni vremea se va răci treptat şi va deveni geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa, cu temperaturi maxime sub 0 grade Celsius. Specialiştii susţin că va mai ninge pe alocuri, iar marţi şi miercuri vremea se va menţine geroasă, cu temperaturi minime sub minus 10 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite