Traficul rutier de la intrarea în Galaţi dinspre Brăila se desfăşoară cu dificultate. Unele autoturisme rămân blocate în zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea abundentă şi lipsa utilajelor care să împrăştie material antiderapanat sunt aproape de a bloca intrarea în oraş.

UPDATE, ora 17.00: Traficul a fost reluat. Acum se intră în oraş fără probleme după ce s-a împrăştiat material antiderapanat

Update, ora 16.40: Poliţiştii au închis circulaţia pentru a permite accesul utilajelor de deszăpezire. Se estimează ca în cel mult 30 de minute să fie reluat traficul.

UPDATE, ora 16.05: În doar 15 minute de când primele maşini nu au mai putut urca, traficul la intrarea în oraş a fost complet blocat. A apărut primul utilaj de deszăpezire.

Dealul de la intrarea în Galaţi, dinspre hipermarketul Real, este acoperit cu zăpadă şi gheaţă şi doar o parte dintre autovehicule reuşesc să-l urce. Câteva autoturisme nu au putut ajunge până sus, la prima intersecţie din oraş şi încep să blocheze circulaţia. Dacă nu se intervine foarte repede cu material antiderapant, în foarte puţin timp nu se va mai putea circula.

În zonă sunt doar câteva echipaje de poliţişti, neputincioase în faţa viscolului, nu însă şi utilaje deszăpezire.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite