(UPDATE) DN 23 B este în continuare închis între Măicăneşti şi Ciorăşti / Poliţiştii au restricţionat traficul greu pe E 85

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumarii atrag atenţia că şi pe E 85 circulaţia se desfăşoară cu dificultate dar şi pe drumul naţional 2 N între satele Bogza şi Caiata.

UPDATE ora 15.30. Peste 50 de şoferi ce conduceau maşini de tonaj au fost traşi pe dreapta pe E 85 din cauza restricţiilor pentru traficul greu. restricţia este valabilă până în această seara la ora 23.00 dacă vremea nu se va îmbunătăţi. Dacă ninsoarea va fi în continuare abundentă, restricţia ar putea fi prelungită.

UPDATE ora 14.30. Poliţiştii au decis să restricţioneze traficul maşinilor a căror greutate depăşeşte 3,5 tone pe E 85 pe raza a trei judeţe printre care şi Vrancea. Decizia a fost luată ca urmare a blocajului produs în trafic de un camion astăzi dimineaţă pe raza judeţului Buzău ce s-a răsturnat pe carosabil dar şi din cauza vremii capricioase ce pune şoferii în pericol. De la ora 14.00, şoferii ce conduc maşini de mare tonaj sunt traşi pe dreapta şi îndrumaţi de poliţişti în parcări înfiinţate pe marginea drumului. Aceştia vor staţiona până când vremea se va potoli.

Deşi drumul naţional 23 B este oficial închis de ieri de la prânz din cauza ninsorii şi a viscolului, trei autoturisme au rămas noaptea trecută blocate în nămeţi cu tot cu pasageri întrucât aceştia au încercat să treacă.

Maşinile au fost scoase din zăpadă cu ajutorul autorităţilor locale însă drumul rămâne închis circulaţiei rutiere din cauza sulurilor de zăpadă de aproape un metru formate de vânt pe porţiunea dintre Măicăneşti şi Ciorăşti.

Drumarii atrag atenţia că circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate şi E 85 dar şi pe DN 2 N ce duce către comuna Sihlea, între satele Bogza şi Caiata.

"Noi intervenim cu utilaje pe drumuri, şi pe E 85, dăm cu antiderapant dar la puţin timp carosabilul este acoperit iar de ninsoaer. De astăzi dimineaţă până acum am împrăştiat 400 de tone de antiderapant", ne-a declarat directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Vrancea, Lucica Chiper.

Meteorologii menţin avertizarea cod galben pentru viscol şi ninsori până deseară la ora 23.00.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite