Slatina: Utilajul de deszăpezire a făcut explozie la Teslui. Circulaţia a fost reluată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stratul de zăpadă depus azi-noapte pe drumurile judeţene este între 8 – 12 centimetri. Drumarii acţionează de la 4.00 dimineaţa, rutele care au pus probleme fiind cele trei pante de la Brebeni, tronsonul restricţionat de la Teslui şi sudul judeţului, unde zăpada este viscolită.

„Se circulă în condiţii de iarnă. Acţionăm de la patru dimineaţa pentru degajarea zăpezii şi cu antiderapant în pante. Niciunul dintre cele 40 de drumuri judeţene nu este blocat la această oră. Zăpada a atins 12 centimetri în Nord, iar în Est 10 centimetri. În Sud este de 8 centimetri, însă este viscolită, aşa că se acţionează continuu. Avem cel puţin 25 de maşini încă pe teren”, spune Iliuţă Necă, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Olt.
Drumarii au întâmpinat ceva probleme la Brebeni, unde a fost nevoie de intervenţia a două utilaje pentru a acţiona în cele trei pante destul de circulate- cea de la pod, dinspre Coteana şi dinspre Schitu.
Probleme a pus şi drumul de la Teslui unde, datorită alunecărilor de teren, s-a pus barieră pentru autovehiculele ce depăşesc 3,5 tone şi înălţimea de 3 metri. „Circulă doar maşinile mici. La prima oră am întâmpinat o problemă, traficul fiind pentru scurt timp restricţionat. Lama cu care s-a intervenit a făcut explozie la o roată. La această oră (10.45) nu mai sunt probleme, circulaţia fiind reluată”, spune directorul Necă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite