REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste şase sute de mii de timişeni. Află rezultatele votului astăzi, pe timisoara.adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform datelor Biroului Electoral Central, numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente în judeţul Timiş este de 611.627 de cetăţeni, dintre care 288.036 în Timişoara.

Statistica spune că sita va cerne pentru 2698 posturi de consilier local în localităţile din judeţ, 34 de locuri de consilieri judeteni şi există 99 de localităţi care îşi vor alege primarul. Prefectura Timiş a comandat 2.820.000 de buletine de vot care au fost distribuite în judeţ, iar bunul mers al alegerilor locale va fi asigurat în Timiş de 1.400 de poliţişti.

În tot judeţul Timiş sunt 589 de secţii de votare. 212 dintre acestea sunt în Timişoara, printre care şi trei pentru studenţii cu viză de flotant.

Au dreptul de a alege cetăţenii români care au împlinit 18 ani, inclusiv în ziua alegerilor.

Dreptul de vot se exercită numai în comuna, oraşul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care alegătorul îşi are domiciliul.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale. 

Vezi câţi timişeni au votat până la ora 14.00!

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Cum au votat timişenii în 2008 şi în 2012: prezenţa la vot acum patru ani, până la ora 10,00, a fost de 5,14%, anul acesta, de 7,49%

Victime la alegeri: un membru al Biroului Electoral Municipal din Lugoj a ajuns la spital

Nicolae Robu, candidatul USL, a venit la vot cu soţia, copiii şi... Titu Bojin 

Gheorghe Nodiţi, candidatul PD-L la Primăria Timişoara, a venit la vot împreună cu soţia

Ce nereguli au fost cu o zi înainte de vot, în secţiile de votare din Timiş

Află unde şi când votează cei mai importanţi candidaţi din Timiş

Candidatul UNPR la Primăria Timişoara a votat primul

Deţinuţii nu vor vota astăzi

Primele incidente la secţiile de votare

Adrian Orza a venit la vot însoţit de staff-ul său de campanie

A votat şi Gheorghe Ciuhandu

Haz la alegerile din Timiş

Ziua alegerilor în imagini: iată-i la vot pe principalii candidaţi la Primăria Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite