Adrian Orza: „Am votat pentru un primar care să aducă echilibru şi idei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Orza
Adrian Orza

Adrian Orza, candidatul Uniunii pentru Timişoara la primăria oraşului de pe Bega, a venit în această dimineaţă la vot însoţit de staff-ul său de campanie şi a votat în Şcoala Generală 25, din Giroc.

Orza nu a fost însoţit de membri ai familiei, ci doar de staff-ul său de campanie. După ce a pus ştampila, a spus: „Am votat pentru un primar care să aducă echilibru, idei, dezvoltare, unul care să facă eforturi mari în administraţie şi nu în politică“. Întrebat ce va face dacă va pierde, Orza a replicat: „Nu pierd!“.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultatele alegerilor locale 2012

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite