Ziua alegerilor, în imagini: iată-i la vot pe principalii candidaţi la Primăria Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii merg astăzi la vot pentru a hotărî cine va conduce Consiliul Judeţean, cine va face parte din consiliul judeţean sau local si, mai ales, pentru a-şi alege primarul. Dar şi viitorii posibili primari au votat, încă de la primele ore. Ei au venit la urne însoţiţi de staff-ul de campanie, de suţinători sau de familie.

Primul dintre candidaţii la Primăria Timişoara care a votat în această dimineaţă a fost Ion Răducanu, candidat al UNPR. „Votez pentru o administraţie civilizată şi pentru a face curat într-o primărie prăfuită“, a declarat Răducanu. Daţi CLICK mai jos pentru o GALERIE FOTO cu Răducanu.

Ion Răducanu


Nicolae Robu, candidat al USL, a venit la vot împreună cu soţia lui, dar şi cu Titu Bojin, care s-a prezentat în calitate de susţinător. „A venit vremea ca oraşul să se desfăşoare şla adevăratul său potenţial, să iasă din stagnare", a spus Robu la ieşirea de la urne. Daţi CLICK mai jos pentru o GALERIE FOTO cu Nicolae Robu, la secţia de votare.

Nicolae Robu


Adrian Orza, candidatul Uniunii pentru Timişoara la primăria oraşului de pe Bega, a venit în această dimineaţă la vot însoţit de staff-ul său de campanie. „Am votat pentru un primar care să aducă echilibru, idei, dezvoltare, unul care să facă eforturi mari în administraţie şi nu în politică", a declarat Orza. Daţi CLICK mai jos pentru o GALERIE FOTO cu Adrian Orza la urne.

Adrian Orza

Şi candidatul independent Ioan Gârboni a votat astăzi. La ieşirea de la urne a mărturisit, însă, că nu s-a votat pe el. “Cred că sunt un caz unic în România. Am fost pe listă, dar am votat cu candidatul USL la primărie. La Consiliul Județean am votat cu Ostaficiuc. Pentru a demonstra că așa a fost, am filmat totul cu telefonul mobil. Tata și mama m-au sunat și mi-au spus că nu au putut să nu își voteze fiul. Așa că ei m-au votat pe mine”, a declarat Ioan Coriolan Gârboni.

Gârboni, un  independent și nu prea


Gheorghe Nodiţi, directorul Spitalului Judeţean din Timişoara, a fost însoţit la vot de soţia lui. Nodţi, candidat al PD-L la Primăria Timişoara, a spus că speră la victorie. „A fost o campanie electorală atipică şi rezultatele vor fi, probabil, surprinzătoare. Pentru mine a fost o experienţă interesantă, mi-a îmbogăţit cultura în ceea ce priveşte o campanie politică. Am votat pentru timişoreni, pentru amintirile mele din copilărie şi pentru toţi prietenii mei din Timişoara“, a declarat directorul Spitalului Judeţean din Timişoara. Daţi CLICK mai jos pentru o GALERIE FOTO cu Nodiţi la secţia de votare.

Gheorghe Nodiţi

Rezultate alegeri locale 2012

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi judeţului Timiş rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultate alegeri locale 2012

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite