Vezi aici unde și când votează cei mai importanți candidați la Primăria Timișoara și CJT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secțiile de votare din Timișoara îi așteaptă pe alegători
Secțiile de votare din Timișoara îi așteaptă pe alegători

Candidații la fotoliul de primar al Timișoarei și cei care luptă pentru șefia Consiliului Județean Timiș vor fi și ei printre alegători. Iată unde și la ce oră votează cei mai importanți “jucători” din campania electorală.

Ion Răducanu, candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Timişoarei, va vota la ora 8.00, la secţia de votare 161, în incinta şcolii generale nr. 16.

Iosif Ingrisch, candidatul UNPR pentru funcţia de preşedinte al CJT va vota la ora 7.30, la secţia de votare din incinta grădiniţei PP nr. 1 (fosta şcoală generală nr.14).

Independentul Ioan Coriolan Gârboni va vota la ora 11.30, în secția de secția de votare nr. 140 din Piața Axente Sever, la Grădinița PP nr.12.

Candidații celor de la PDL vor vota astfel: Gheorghe Nodiți, care luptă pentru postul de primar, la ora 8.00, la Liceul UMT de pe strada Lorena, iar Constantin Ostaficiuc, actualul președinte al CJT, la Liceul Agricol, de la ora 10.00.

Iată și programul celor de la Uniunea pentru Timiș (PNȚCD – FDGR): Adrian Orza, canditatul la Primărie, va vota de la ora 9.15, la Școala Generală nr.25, iar Marius Cârceie, candidatul la CJT, votează de la ora 11.15, la Școala Generală nr.19.

Primarul Gheorghe Ciuhandu iese la vot la ora 10.30, în complexul de pe strada Torac.

Șeful liberlilor timișeni, Nicolae Robu, candidatul USL la Primăria Timișoara, va vota la ora 9.00, la Școala cu clasele I-VIII nr.30, care se află pe str. Aștrilor nr.13.

Tot din rândul PNL, Horia Cristian va vota de la ora 8.00, la  Şcoala Generala cu clasele I-IV nr. 19, iar europarlamentarul Cristian Bușoi votează la Grădinița PP nr. 27, de la ora 11.

Titu Bojin, șeful PSD Timiș, candidatul USL la Consiliul Județean Timiș, va vota de la ora 12.30, în localitatea Remetea Mare.

Programul celor de la PPDD este următorul: Adrian Diaconu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, votează la ora 10,30, la Primăria din Dumbrăviţa. Ilie Bertea, candidat la Primăria Timişoara, votează la ora 10,30, la Şcoala Generală nr. 26.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultate alegeri locale 2012

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite