Ce nereguli au fost în pre-ziua votului la secţiile de votare din judeţul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile au dat bătăi de cap autorităţilor încă înainte să înceapă, din cauza necunoaşterii legilor sau pur şi simplu din cauza neatenţiei preşedinţilor unor secţii de votare.

La cinci secţii de votare din judeţ, preşedinţii au plecat ieri cu ştampilele acasă, deşi acest lucru este interzis de lege. Este vorba de două secţii din Deta şi trei din Timişoara. Cei care au greşit au fost convocaţi imediat de superiori, fiind escortaţi de poliţişti, cu tot cu ştampile, înapoi la secţiile pe care le conduc.

Un alt incident a fost consemnat în localitatea timişeană Beregsăul Mic, unde s-a constatat lipsa a 500 de buletine de vot. Acestea au plecat de la Prefectură spre Beregsău, dar nu s-au regăsit la destinaţie. Secţiile de votare din localitate au fost sigilate şi s-a efectuat un control, înainte de deschiderea urnelor, pentru a afla unde au ajuns de fapt buletinele lipsă.

Rezultate alegeri locale 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultate alegeri locale 2012. Pot vota şase sute de mii de timişeni. Află rezultatele votului astăzi, pe timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite