Nicolae Robu, candidatul USL, a venit la vot cu soţia, copiii şi... Titu Bojin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu. FOTO: Sebastian Tătaru
Nicolae Robu. FOTO: Sebastian Tătaru

Candidatul din partea USL la Primăria Timişoara a votat în urmă cu puţin timp la Şcoala generală 30, din zona Soarelui. Acesta susţine că a votat pentru schimbare.

Însoţit de soţie şi copii, dar şi de colegul de alianţă, candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, Nicolae Robu şi-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 9.00. Acesta a votat la Şcoala generală 30 din Timişoara. „A venit vremea ca oraşul să se desfăşoare şla adevăratul său potenţial, să iasă din stagnare", a spus Robu la ieşirea de la urne.

Astăzi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi judeţului Timiş rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiziuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste şase sute de mii de timişeni. Află rezultatele votului astăzi, pe timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite