Victime la alegeri: un membru al Biroului Electoral Municipal din Lugoj a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident a avut loc în cadrul Biroului Electoral de Circumscripţie Lugoj, unde UNPR a rămas fără reprezentant, deoarece Claudiei Mureşan i s-a făcut rău şi a ajuns de urgenţă la spital. Până la această oră locul său a rămas vacant, potrivit redesteptarea.ro.

Ziua alegerilor locale în Lugoj nu a trecut fără incidente. Pe lângă internarea membrului BEC, reprezentanţii partidelor de la mai multe secţii de votare au sesizat unele nereguli. Mircea Anghel, preşedintele secţiei 13 de la Sala Sporturilor de pe strada Timişoarei, a atras atenţia că cele trei ştampile de care dispun sunt insuficiente, deoarece există patru cabine de vot şi nouă oameni care operează, scriu jurnaliştii de la redesteptarea.ro.

O altă sesizare venită la Biroul Electoral Local este a reprezentantului PP-DD, Ioan Iovescu. Acesta a observat că la secţia 16 ce funcţionează în cadrul hostelului de pe strada Timişoarei buletinele de vot specimen erau lipite pe afişier fără să fie vizibil interiorul, aşa cum prevede legea.

Preşedintele secţiei 17, de la Şcoala „Eftimie Murgu", s-a plâns de lipsa unor liste ale votanţilor la intrarea în secţii, spunând că acest lucru bulversează activitatea celor două secţii.

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi judeţului Timişului rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultate alegeri locale 2012

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite