Haz la alegeri în Timiş: un bărbat din Lugoj a vrut să voteze beat şi cu buletinul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă un incident, de data asta amuzant, a vut loc la Lugoj. Un cetăţean turmentat a vrut să-şi exercite dreptul la vot, însă nu îndeplineat condiţii de bază: nu era tocmai treaz, iar cartea de identitate îi expirase. Lugojeanul a fost scos din secţie de către forţele de ordine, potrivit redesteptarea.ro.

Primul caz mai hazliu la alegerile locale din judeţul Timiş s-a petrecut în jurul orei 9.00 la secţia nr. 10 din cartierul Drăgan, din oraşul Lugoj. Acolo s-a prezentat la vot un lugojean care, pe lângă că era băut dis-de-dimineaţă, avea şi buletinul expirat.

După ce i s-a explicat că nu poate vota, bărbatul a fost scos din secţie de către forţele de ordine, fără să facă scandal.  

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi judeţului Timiş rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste şase sute de mii de timişeni. Află rezultatele votului astăzi, pe timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite