Primele incidente la secţiile de votare din Timişoara: un bărbat a venit la vot cu o maşină inscripţionată electoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei
Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei

În această dimineaţă, la secţia de votare de la Liceul Agricol din Timişoara s-a prezentat un bărbat care avea lipit pe luneta maşinii un abţibild de susţinere a candidatului Nicolae Robu. Reprezentaţii secţiei de votare i-au atras atenţia că nu are voie sa staţioneze pentru că s-ar interpreta că ar face campanie candidatului USL.

Bărbatul a parcat maşina şi a intrat să voteze, dar i s-a atras atenţia că legea nu-i permite să staţioneze dacă are un astfel de abţibild lipit pe maşină. Timişoreanul a spus că nu va rămâne mult timp. El a votat şi a plecat. Reprezentanţii secţiei de votare de la Liceul Agricol spun că nu a fost primul caz de acest fel pe ziua de azi.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultate alegeri 2012

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite