TOP Cele mai citite subiecte în 2010: Scandalul sexual de la arhitectură, accidentul lui Huidu, OZN la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul Capotescu a spus că fotografiile sunt trucate şi că un student le-a trimis, în glumă
Profesorul Capotescu a spus că fotografiile sunt trucate şi că un student le-a trimis, în glumă

Cel mai citit subiect în anul 2010, pe secţiunea dedicată oraşului Timişoara în adevărul.ro, este scandalul provocat de apariţia unor fotografii nud cu un cadru didactic de la Facultatea de Arhirectură din Timişioara. Accidentul lui Şerban Huidu, despre care a a scris echipa Adevărul de Seară Timişoara trimsă în Austria, este pe locul doi în topul audienţei web.

Ultimul loc de pe podium e ocupat de articolul despre misterioasele clădiri cu aspect de OZN. Aflaţi mai departe clasamentul din TOP 10 şi detalii despre aceste subiecte.

CEL MAI CITIT: 23.530 afişări

Scandal sexual cu poze indecente la Facultatea de Arhitectură din Timişoara



O serie de fotografii în care se presupune că este unul dintre profesorii de la Facultatea de Arhitectură, din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara, în ipostaze nud, au început să circule pe site-urile frecventate de studenţi.Citeşte aici toate detaliile!

Profesorul Capotescu spune ca pozele indecente sunt trucate


LOCUL 2: 22.739 afişări

EXCLUSIVITATE ADEVĂRUL Şerban Huidu a ieşit din comă. Primul martor ocular şi primele imagini




Reporterii Adevărul de Seară au stat de vorbă cu cel care schia cu Huidu în momentul accidentului. Adrian a povestit reporterilor Adevărul de Seară Timişoara, la spitalul unde e internat "cârcotaşul", cum a avut loc accidentul. Urmăreşte aici detalii noi despre cum evoluează starea lui Şerban Huidu.  Citeşte aici toate detaliile!

Prietenii lui Huidu, la spitalul din Austria

LOCUL 3: 16.703 afişări

EXCLUSIV Misterul fotografiilor unui OZN care a aterizat lângă Timişoara a fost descifrat GALERIE FOTO




Un italian a găsit cu ajutorul Google Earth un obiect care seamănă cu o farfurie zburătoare şi care pare că a aterizat pe un teren viran de lângă Timişoara. Pozele au provocat discutii pe paginile de internet ale fanilor fenomenului OZN. Citeşte aici detalii!

OZN fotografiat lângă Timişoara cu programul Google Earth

LOCUL 4: 16.703 afişări

EXCLUSIV Familia liceanului de bani gata care a ucis şase oameni cere despăgubiri de 1,5 milioane de euro de la stat




Doru Hauptmann, fratele şi sora sa, solicită 1.500.000 de euro de la statul român deoarece bunicul lor, etnic german, a fost deportat în Siberia în timpul celui de-al doilea război mondial. Fiul lui Doru Hauptman, Claudiu, de 19 ani, este judecat pentru că a ucis şase oameni într-un acident rutier, iar rudele celor şase victime îi cer tânărului despăgubiri totale în valoare de 1,5 milioane de euro. Citeşte aici detalii!

image

LOCUL 5: 15.522 afişări

AUDIO Poliţista mutilată de un bodyguard: "M-am pus în faţa lui să nu mai dea în soţul meu"



Doi poliţişti, soţ şi soţie, au fost mutilaţi de un şmecher pentru un loc în faţă la o spălătorie auto. Poliţiştii şi-au făcut rezervare la o spălătorie auto, dar un şmecher cu BMW i-a bătut pentru că au sărit peste rând. Citeşte aici detalii!

image

LOCUL 5: 14.327 afişări

Român accidentat la schi, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată




Ciprian Matei este un avocat timișorean, iar în ultimii trei ani, concediul de iarnă l-a petrecut la schi în Austia. Acum doi ani, tânărul a suferit un accident și a ajuns la spital, iar condițiile în care a fost tratat îl fac să susțină că medicii austrieci vor face tot ce este omenește posibil pentru a-l salva pe Șerban Huidu. Citeşte aici detalii!

Ciprian Matei

LOCUL 6: 13.626 afişări

Mile Cărpenişan este "vânat" dincolo de moarte de recuperatorii de credite ai BRD




Recuperatorii BRD au făcut o gafă macabră şi l-au dat în judecată de două ori pe jurnalistul Mile Cărpenişan la cinci luni după ce acesta a decedat. Asta după ce au primit misiunea de a-l determina pe jurnalistul trecut în nefiinţă să-şi plătească ratele. Citeşte aici detalii!

LOCUL 7: 11.843 afişări

Studenta ucigaşă de la Medicină a fost dezmierdată de gardieni şi jandarmi în timpul procesului sub ochii judecătorilor



Carmen Bejan, de 21 de ani, a aşteptat miercuri, timp de trei ore, în sala de judecată a Curţii de Apel Timişoara să-i vină rândul la proces. Îmbrăcată sexi, studenta ucigaşă a fost mai tot timpul mângâiată de gardienii de la Penitenciarul Arad, cu care a ajuns să se înţeleagă din priviri. Citeşte aici detalii!


image
image

LOCUL 8: 11.631 afişări

REPORTAJ EXCLUSIV Apocalipsa roşie din Ungaria pune în pericol Dunărea. Imagini incredibile ale dezastrului chimic UPDATE




Apocalipsa roşie a venit pentru unguri, pământul este însângerat. Cadavre de câini, pisici, păsări, porci sau vaci, acestea sunt primele imagini care „izbesc" ochiul trecătorului. Localităţile Devecser şi Kolontar stau încă ascunse sub mâlul toxic de culoarea sângelui. Moartea roşie cutreieră pe străzi. Citeşte aici detalii!

Toată lumea trebuie să poarte măşti pentru că aerul poate fi toxic

LOCUL 9: 11.374 afişări

VIDEO România văzută de turişti: "pare locul cel mai mort de pe Pământ"



Cu un brand nou de ţară, dar fără investiţii în infrastructură, în doar două ore, turiştii ajung să se plictisească de România. Glenn Campbell este un reputat scriitor care îşi prezintă online călătoriile prin lume. În drum spre Transilvania, americanul a rămas uimit de modul cum sunt întâmpinaţi turiştii, modalităţile de recreere, dar şi de mijloacele de transport în comun. Citeşte aici detalii!

Glenn Campbell face turul lumii

LOCUL 10: 11.233 afişări

EXCLUSIV Vânzătorul Furadanului ucigaş pentru Mădălina Manole e timişorean şi trăieşte o dramă




Adevărul de seară Timişoara a aflat cine este vânzătorul Furadanului. Sorin Urziceanu e un taximetrist de 33 de ani din Timişoara. Renegat de propriul tată, bărbatul divorţează de nevastă după moartea vedetei. Soţia nu mai vrea să audă de el, iar mama soacră nu îi înţelege deciziile. Aceasta este drama pe care o trăieşte Sorin Urziceanu, bărbatul care a vândut substanţa toxică cu care Mădălina Manole s-a sinucis. Citeşte detalii aici!

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite