EXCLUSIV Familia liceanului de bani gata care a ucis şase oameni cere despăgubiri de 1,5 milioane de euro de la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Hauptmann, fratele şi sora sa, solicită 1.500.000 de euro de la statul român deoarece bunicul lor, etnic german, a fost deportat în Siberia în timpul celui de-al doilea război mondial. Fiul lui Doru Hauptman, Claudiu, de 19 ani, este judecat pentru că a ucis şase oameni într-un acident rutier, iar rudele celor şase victime îi cer tânărului despăgubiri totale în valoare de 1,5 milioane de euro.

AUDIO Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni: judecătorii o protejează pe grefiera care uită să trimită citaţii

Familia Hauptman vrea să câştige 1,5 milioane de euro de la statul român, pentru că străbunicul liceanului care a ucis şase oameni a fost deportat în Rusia în perioada 1945-1948, unde a şi murit. Doru Hauptmann, tatăl şmecherului ucigaş, fratele şi sora sa au chemat statul în judecată Tribunalul Caraş Severin. Ei au solicitat despăgubiri pentru drama trăită de bunicul lor, Anton Hauptman, pe care nu l-au cunoscut niciodată deoarece a fost deportat în U.R.S.S. pentru că era etnic german.

Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a şocat până şi pe medicii legişti: "Au explodat inimile în cele patru victime

Drama familiei Hauptmann
„Când a fost ridicat bunicul, tatăl meu avea 8 ani şi el cu o fetiţă din vecini, stăteau sub un prop şi plângeau că şi tatăl ei a fost ridicat şi nu mai aveau taţi. Bunica a aflat că bunicul a dus-o foarte greu, murea de frig, nu avea mâncare şi era bătut aproape zilnic, iar în 1948 a murit după aproape trei ani de chin. Bunica a dus-o foarte greu, iar tatăl meu a fost nevoit să lucreze de la 16 ani pentru întreţinerea familiei. În momentul în care încercam să-l întrebăm pe tatăl nostru şi pe bunica despre bunicul nostru, aceştia plângeau şi sufereau foarte mult", a scris Corina Măduţa în plângerea care a fost asumată şi de fraţii ei, Doru şi Mihail Hautpmann, care au evaluat suferinţa familiei la 1,5 milioane de euro.

Liceanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat şi tatăl său fug de familiile distruse care cer daune de 1,5 milioane de euro

Au obţinut doar 15.000 de euro
Procesul a început în martie şi s-a finalizat în timp record.  După nici două luni şi doar două termene de judecată, familia Hauptmann a câştigat procesul la Tribunalului Caraş-Severin. Familia Hauptmann a depus la dosar mai multe documente şi judecătorii au citat un singur martor: un vecin al familiei Hauptmann, care s-a născut la patru ani după moartea bunicului familiei Hauptmann. Nicuşor Ardelean a spus în faţa judecătorului ce a auzit din poveşti.  „În ţară a rămas soţia împreună cu tatăl reclamanţilor. Ea a reuşit să se angajeze pentru a-şi obţine mijloacele de trai, pentru ea şi copilul său. Nivelul d trai al soţiei şi fiului a fost diminuat faţă de cel avut anterior deportării", a declarat martorul în faţa judecătorilor. Familia Hauptmann a câştigat 15.000 de euro - 5.000 de euro pentru fiecare dintre cei trei fraţi - la Tribunalul Caraş Severin. Ei sunt e nemulţumiţi de sentinţă şi au făcut recurs la Curtea de Apel Timişoara, primul termen de judecată fiind stabilit pentru luna noiembrie.

Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni primeşte ameninţări cu moartea

EXCLUSIV Poliţia despăgubeşte un şmecher căruia i-a luat permisul pentru că a trecut pe roşu

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Verdictul experţilor: vitezomanul ucigaş circula cu 160 de kilometri pe oră

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite