EXCLUSIV Vânzătorul Furadanului ucigaş pentru Mădălina Manole e timişorean şi trăieşte o dramă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de seară Timişoara a aflat cine este vânzătorul Furadanului. Sorin Urziceanu e un taximetrist de 33 de ani din Timişoara. Renegat de propriul tată, bărbatul divorţează de nevastă după moartea vedetei. Soţia nu mai vrea să audă de el, iar mama soacră nu îi înţelege deciziile. Aceasta este drama pe care o trăieşte Sorin Urziceanu, bărbatul care a vândut substanţa toxică cu care Mădălina Manole s-a sinucis.

UPDATE: Surse din rândul anchetatorilor susţin că Sorin Urziceanu s-ar afla în prezent în Franţa. Rudele şi apropiaţii bărbatului vor fi audiate, din nou, în speranţa că vor apărea noi informaţii.

Poliţiştii au auzit ultima oară de Sorin Urziceanu în urmă cu câteva luni, când semnalul GSM al bărbatului a arătat că aceasta încearcă să fugă în Serbia. Adevărul de seară Timişoara vă prezintă în exclusivitate date despre Sorin Urziceanu.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

În vârstă de 33 de ani, bărbatul şi-a câştigat existenţa până la moartea Mădălinei Manole din taximetrie. Însurat de nouă ani, Sorin Urziceanu nu a mai rezistat stresului şi din Franţa a depus actele necesare pentru a divorţa. Relaţia dintre Sorin şi nevasta lui, Brânduşa Urziceanu, se deteriorase de mai multă vreme, mai ales că nici măcar soţia nu era de acord cu modalitatea găsită de bărbat pentru rotunjirea veniturilor: vânzarea de ierbicide şi alte substanţe toxice în mod ilegal. Printre substanţe s-a aflat şi Furadanul.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Timişoreanul a făcut "curat" după el în online

EXCLUSIV: Vânzătorul Furadanului cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost reclamat încă din luna mai autorităţilor, dar nimeni nu a luat măsuri

image

Soacra lui Sorin Urziceanu

"Sorin nu e un băiat rău. Nu cred că a vrut să îi facă rău Mădălinei. Am plâns o zi întreagă atunci când am auzit că Mădălina Manole a murit. Am fost distrusă. Când am auzit că Sorin a fost cel care i-a dat substanţa, am văzut negru în faţa ochilor. Lumea mea nu a mai fost la el. Sorin şi Brânduşa s-au iubit, până când băiatul a înşelat-o. Sorin a fost taximetrist şi mereu a avut idei ciudate", spune Doina Bâlea, socra bărbatului căutat de poliţie. Femeia a auzit că Sorin ar fi în Serbia sau Franţa, dar nu a mai auzit de el. Nici măcar nu ştie dacă mai vrea să audă de el.

EXCLUSIV: Vânzătorul pesticidului Furadan cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost depistat de poliţie prin semnal GSM

image

Soacra vânzătorului de Furadan recunoaşte că Sorin are mari probleme

"În ianuarie e termenul pentru divorţ. Încă sunt mama-soacră a lui Sorin. Băiatul a avut o viaţa grea: mama lui a murit la puţină vreme de la nuntă, iar cu tatăl său nu mai vorbeşte de mulţi ani. Sorin ne are doar pe noi. Eu îi recomand să se întoarcă în ţară doar dacă el crede că o să fie mai bine. Poate că e mai bine să nu mai vină în România", adaugă Doina Bâlea.

image

Foto: Ce a lăsat vânzătorul de Furadan în urma sa

Până să fugă din ţară, Sorin Urziceanu a locuit cu soţia sa în acelaşi apartament cu părinţii fetei. Dovadă stă cutia poştală. Nici măcar vecinii nu mai ştiu nimic de Sorin. Oamenii refuză să discute subiectul pe motiv că "e mai bine aşa pentru toată lumea".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite