EXCLUSIV: Vânzătorul Furadanului cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost reclamat încă din luna mai autorităţilor, dar nimeni nu a luat măsuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Manole putea să fie salvată dacă autorităţile ar fi luat în seamă mesajele disperate ale Mirei Iordănescu, membră a Alianţei Române pentru Protecţia şi Drepturile Animalelor. Ultima oară pe 6 mai, femeia trăgea un semnal de alarmă cu privire la vânzătorul de Furadan, dar autorităţile nu au băgat în seamă sesizarea.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

Pe o serie de profile care sunt asociate Alianţei Române pentru Protecţia şi Drepturile Animalelor apare mesaje cu privire la vânzătorul de Furadan. Cea care a descoperit cât de periculos şi cât de mult rău se poate face cu Furadanul este Mira Iordănescu.

EXCLUSIV: Vânzătorul pesticidului Furadan cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost depistat de poliţie prin semnal GSM

EXCLUSIV: Filiera care vinde ilegal Furadan în România aduce substanţa din Serbia


Pe profilul femeii au apărut de nenumărate ori mesaje de tipul celui de mai jos: "ÎN ATENŢIA TUTUROR...rog anuntaţi autorităţile: FURADAN - forbidden in Romania...somebody is trafficking it from SERBIA: I know it is old but, he might be doing it...SOS...CRAIOVA POLICE." În acest anunţ erau prezentat şi numărul de mobil al lui timişoreanului, astfel încât poliţiştii să ştie cum să îl găsească.

image

Ciudat este că Mădălina Manole avea sute de prieteni pe facebook, iar unii dintre ei sunt chiar membri ai Alianţei Române pentru Protecţia şi Drepturile Animalelor, unde pericolul reprezentat de Furadan era cunoscut.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

Hunedoara: "Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

Vestea că Mădălina Manole s-a sinucis i-a şocat pe artiştii reşiţeni

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite