Vestea că Mădălina Manole s-a sinucis i-a şocat pe artiştii reşiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata cu părul de foc i-a lăsat fără suflare pe colegii de breaslă din Caraş-Severin. Decizia acesteia de a-şi lua viaţa a fost un şoc pentru toţi cei care au cunoscut-o pe artistă. Asta mai ales că tânăra artistă era o femeie plină de viaţă, optimistă şi foarte veselă.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii”

Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

Moartea artistei Mădălina Manole i-a surprins în această dimineaşă pe toţi cei care au cunoscut-o de-a lungul timpului. Cântăreaţa a fost şi la Reşiţa în anii 80. Spectacolul organizat la Casa de Cultură din Reşiţa a fost un real succes pentru fata cu părul de foc. ”Sunt şocat. Nu pot să cred că ea a luat o astfel de decizie şi a ajuns la un suicid. La noi, la Reşiţa a avut un spectacol în anul 1987. Am organizat un mic turneu: la Reşiţa, Arad şi Deva. Atunci era o perioadă de vogă pentru fata cu părul de foc. Era plină de viaţă, avea un tonus incredibil. Era o vedetă care se comporta frumos, vorbeam pe diferite teme. Ţin minte că spunea că vrea să ajungă în „prima ligă” şi încerca să mă lămurească că femeile cu adevărat frumoase sunt puţine”, a spus Horaţiu Vornica, directorul Casei de Cultură.

Actorul Dan Mirea a cunoscut-o şi el pe câtăreaţă în perioada când se pregătea pentru cariera de actor la Bucureşti. „Eram prieten cu Romică Ţociu şi în cercurile în care mă învârteam am cunoscut-o şi pe Mădălina. Nu pot să cred ce aud, am primit o veste tristă în această dimineaţă. Ne întâlneam la Sala Palatului, era o femeia admirată”, a mai spus actorul.

CITEŞTEALTE REACŢII DIN TOATĂ ŢARA:

Hunedoara: "Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

Elena Lăslean: ”Nu cred că cea care s-a sinucis a fost Mădălina”

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur" de la Braşov

Pe terasa Radio Vacanța, Mădălina Manole cânta în fața a mii de turiști

Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite