Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Manole avea două conturi de facebook. Unul pentru promovarea sa artistică, unde avea în jur de 400 de fani și unul personal, cu aproape 800 de prieteni. Printre aceștia și foarte mulți timișoreni care postau mesaje de susținere pentru artistă.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Hunedoara: "Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

Vedeta unei generații, Mădălina Manole, avea sute de prieteni pe site-ul de socializare Facebook și fani care urmăreau activitatea ei pe internet. Mesaje de rămas-bun au început deja să apară pe pagina acesteia. Oamenii așteptau cu nerăbdare noul album al vedetei care încerca o revenire pe scenă cu "09 Mădălina Manole", care apăruse deja pe piață. "Prieteni, unii dintre voi mă întreabă de unde își pot cumpăra albumul. Casa de Discuri MEDIAPRO MUSIC mi-a comunicat că el se găsește acum în rețeaua DIVERTA și în toate supermarket-urile cunoscute de noi toți!", era mesajul Mădălinei pentru prietenii și fanii săi virtuali.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online



Aşteptată la Timişoara

"Mădălina, magnifica ta voce începe să se reaudă în casele românilor de bun simţ, care ştiu să aprecieze un artist adevărat, odată cu scoaterea pe piaţă a acestui album. Să ne bucuri cu încă multe asemenea surprize", spune unul dintre fanii săi de pe Facebook.
Vedeta avea și muți fani timișoreni care erau dornici să o revadă în orașul de pe Bega.



"Doamne ajută! O să merg sa cumpăr albumul. Eşti mai frumoasă ca oricând. Eşti radioasă şi asta se vede. Te aşteptăm în Timişoara, unde sunt cluburi unde cântă foarte mulţi artişti de valoare. Cred că eşti una din artistele de valoare din România şi ar trebui să-ţi lansezi albumul prin ţară cu mult promo, pentru că asta e foarte important. Media pro sunt cei mai buni aşa că nu am dubii că promovarea va aduce vânzarea dorită. Te aşteptăm în Timişoara, Adriana", spune o fană din Timișoara pe pagina artistei.

CITEŞTE MESAJUL DE ADIO AL MĂDĂLINEI MANOLE

Vorbele Mădălinei Manole despre ea, familie şi carieră

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur" de la Braşov

Mădălina Manole era așteptată să concerteze la Mall

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite