“Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul devean Mihai Feier a avut ocazia să o cunoască pe „fata cu părul de foc” cu ocazia diverselor spectacole la care acesta a participat.

Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

„Un loc important în inima mea îl ocupă consursul de la Mamaia din 1998, când am avut ocazia să stau mai mult de vorbă cu Mădălina. Era în grupul format din Luminiţa Anghel şi Ovidiu Komornic”, a declarat artistul. Feier îşi aminteşte că Mădălina Manole era o fire veselă, optimistă şi cu multă poftă de viaţă. „Nu pot să înţeleg de ce a ales să facă acest gest”, a adăugat hunedoreanul.



Posibilă sinucidere


Solista Mădălina Manole a fost găsită moartă, în această dimineaţă, în domiciliul său din localitatea Otopeni. Soţul ei, care se afla acasă, a fost cel care a anunţat poliţia. Solista a fost găsită cu capul spart, într-o baltă de sânge, pe hol. Trupul cântăreţei a fost găsit chiar de soţul său, Mircea Petru. Acesta a anunţat imediat ambulanţa, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a petrecut la ora 6.30. Una din variantele luate în calcul este o posibilă sinucidere cu o supradoză de medicamente.

CITEŞTE ŞI:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite