Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul prezentator de televiziune susţine că artiştii de genul Mădălinei Manole au fost înlocuiţi de fete care se cuplează cu milionari. Dan Negru îşi aminteşte de vremurile în care cântăreaţa dădea mii de autografe şi pleca cu sute de flori.

Mădălina Manole, pe propriul site: "Sunt şi eu aşa cum sunteţi şi voi"

Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

Vedeta de televiziune Dan Negru a avut-o invitată pe Madalina Manole în zeci de emisiuni şi showuri. Timişoreanul a rămas şocat la aflarea veştii că „Fata cu părul de foc” nu mai este printre noi.

Dincolo de showuri, eu o ţin minte pe Mădălina de pe vremea Radio Vacanţei, de la Costineşti. Acolo, pe terasă, se ţineau concerte, care erau urmărite de mii de oameni. Ea termina de cântat la ora 2, iar la ora 4 încă dădea autografe. Era încă vremurile în care nu existau vedetele de tinichea, care îşi scot sânii la vedere. Erau chiar artişti”, a declarat Dan Negru. Acesta a prezentat numeroase ediţii ale Festivalului de la Mamaia, pe scena căruia a cântat şi Mădălina Manole. „A fost foarte iubită. Îmi amintesc că pleca cu maşina plină de flori. Păcat că aceşti artişti nu au fost înlocuiţi de alţi artişti. Ci de fete care îşi arată sânii, de fete care se cuplează cu milionari”, a mai declarat Negru.

„Nu aveai emoţii cu ea”

Mădălina Manole şi-a arătat valoarea umană şi în emisiunile de televiziune. „Făcea parte din generaţia de artişti cu adevărat profesionişti. Venea la filmări la fix, nu întârzia, nu era genul care promite că vine, iar după aceea suna că nu mai apare. Cu ea nu aveai emoţii că se poate întâmpla ceva rău”, a mai afirmat Dan Negru.



„Am avut un şoc şi la moartea lui Şerban Georgescu”

Prezentatorul de la Antena 1 şi Prime TV din Republica Moldova era prieten bun cu Şerban Georgescu, fostul soţ al Mădălinei Manole. Cei doi au lucrat împreună şi la radio. „Am rămas şocat şi când a murit Şerban Georgescu. El a fost omul care a lansat-o, el i-a compus piesele. Acum am un alt şoc, nu îmi vine să cred că a murit şi Mădălina Manole”, a încheiat Dan Negru.



Hunedoara: "Era o plăcere să stai de vorbă cu Mădălina!"

Iaşi: Naşul de cununie al Mădălinei Manole, copleşit de durere

La Mangalia, Mădălina Manole a lăsat în urma ei o stea de mare

image

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Sorin Francu: „Am fost impresionat de spiritul camaraderesc al Mădălinei Manole”

EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea"

Mădălina Manole adora să cânte la Amara şi la Hermes

FOTO Mădălina Manole a murit de ziua ei! Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii

Citeşte mesajul de adio al Mădălinei Manole!

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite