Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ de la Braşov (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Mădălina Manole, găsită moartă de soţul ei azi dimineaţă, în jurul orei 6.30, în locuinţa lor din localitatea Otopeni, a prezentat alături de Octavian Ursulescu ediţia din 1997 a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur".

CITEŞTE ŞI:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Solista, compozitoarea şi instrumentista Mâdălina Manole s-a născut pe 14 iulie 1967, în Vălenii de Munte, judeţul Prahova. Astăzi, când împlinea vârsta de 43 de ani, cântăreaţa a ales să-şi pună capăt zilelor. Se pare că ar fi vorba de supradoză de medicamente, intenţia cântăreţei fiind clar aceea de a se sinucide.

Iaşi: Naşul de cununie al Mădălinei Manole, copleşit de durere

Mădălina Manole şi-a făcut debutul muzical la Ploieşti

Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

Mădălina Manole era cap de afiș la festivalul Nufărul de Aur de la Tulcea

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea”

În anul 1997 Mădălina Manole a prezentat alături de Octavian Ursulescu ediţia aniversară a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur" de la Teatrul Dramatic Braşov. Cântăreaţa a fost aleasă de concernul internaţional Procter&Gamble pentru ca imaginea ei să fie folosită la lansarea în România a unui produs cosmetic ocazie cu care se alege cu porecla „fata cu părul de foc", aluzie la culoarea părului în lumina reflectoarelor.

Ultimul material discografic pe care solista l-a scos pe piaţă pe 19 februarie 2010 se intitulează „O 9 Mădalina Manole" şi reprezinta cel de-al 9-lea album al artistei, o producţie ce înseamnă doi ani de muncă şi multă dragoste pentru muzică.

„Le doresc tuturor un 2010 mai spornic. Cred că asta ne dorim cu toţii“, spunea Mădălina Manole la ultima şedinţă foto realizată pentru albumul „O 9 Mădalina Manole".

VEZI MAI JOS VIDEO

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite