Pe terasa Radio Vacanța, Mădălina Manole cânta în fața a mii de turiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regretata artistă se afla în fiecare vară pe ltoral, iar în anii 90 cânta pe terasa Radio Vacanța fiind așteptată de mii de turiști.


Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

„Nici nu apucam să montăm instalațiile și echipamentul de transmisie pe terasă că oamenii se adunau încă de dimineață. Prin copaci, pe acoperișul de la terasele din zonă turiștii așteptau ca vedetele să soseacă la Radio Vacanța. Era locul în care redactorii de la radio intervievau artiștii după care aceștia susțineau recitaluri live“, povestește Rodica Șerbănescu, fostul director al studioului teritorial al Radio Constanța - Radio Vacanța. „Mădălina Manole era nelipsită. Foarte deschisă, jovială, iubea publicul și îi făcea plăcere să vorbeasacă despre muzica ei“.

Emisiunile Radio Vacanța erau transmise în toată țara, iar telefoanele sunau la redacție pentru dedicații. „Pe teresa Radio Vacanța, s-au spus poate cele mai multe povești legate de viața artiștilor. De aceea și lumea se aduna în număr mare. Mădălina a fost iubită aici la malul mării și personal am un mare regret că a dispărut din peisajul muzical românesc“, adaugă Rodica Șerbănescu.

Un profesor călărăşean a dezvăluit, într-o carte, viaţa Mădălinei Manole

Mădălina Manole a cântat de trei ori pe scena festivalului Amara

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite