VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul în care cauţi Mădălina Manole, primul site pe care-l găseşti este chiar blogul personal al artistei. Toţi cunoscuţii o caracterizează ca fiind „spiritul petrecerii" şi femeia cea mai sinceră pe care au cunoscut-o.

CITEŞTE ŞI:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ de la Braşov (VIDEO)

"Majoritatea admiratorilor, prietenilor ,fanilor o stiu asa cum apare ea in lumina reflectoarelor: o explozie de exuberanta,o voce speciala, un chip frumos,o tinara artista talentata care a reusit ceva unic. Madalina a transformat sub ochii nostri un titlu de cintec in carte de vizita, in renume. Madalina este "fata draga" pentru copii, parinti ,bunici...Dar eu am vazut-o si altfel pe Madalina, am vazut-o la repetitii, ambitioasa, incruntata, obosita, nemultumita de ea sau de altii, strivind intre buzele ferecate un cuvint mai putin ortodox, atenta si exigenta cind isi masoara izbinda si neizbinda, reluand iar si iar o filmare dificila...Eu pe ACEASTA Madalina o apreciez si o consider cu toata convingerea ca fiind o autentica artista, o profesionista, o slujitoare sincera a cintecului romanesc caruia i-a daruit sufletul si credinta ei. Pentru asta nu are nici o sansa sa scape, oamenii o vor iubi mereu"

VIDEO-Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube

Mădălina Manole a salvat Teatrul din Oradea de la colaps financiar, în anii '80

IOANA BOGDAN -realizator TVR-

"Mada, te admir, te indragesc, te urmaresc in cariera ta si doresc sa ramii mereu cu "aura" asa cum arati"

Mădălina Manole urma să-şi lanseze noul album în acest week-end la Promenada Mall din Brăila



MARIN MORARU

"Este minunat cind o solista are fani adevarati, nu exaltati, ci sinceri.Cunoscind-o pe Madalina de pe vremuri, cind era la "ALFA si BETA" ramin un suporter al dinamismului ei. A fi luptator in meseria de artist este vital. Madalina are calitatile necesare pentru a merge mai departe, succes!"

ANDREI PARTOS

"Madalina e, inainte de a fi artista, o femeie puternica, tocmai pentru ca a luat-o de la capat, singura. Oricit vi s-ar parea de neinsemnat ,nu va doresc sa traiti o drama ca sa pricepeti simplitatea acestui adevar. Dimpotriva, va doresc sa ascultati aceste melodii alaturi de...omul sufletului vostru. Nu asta cautam cu totii? Nu asta ne lasa sa atingem fericirea , cind l-am gasit?"

MIHAELA RADULESCU

"Madalina e grozava, ca o sampanie spumoasa, din care bulele se ridica pina in sufletele fiecaruia!"

MARINA ALMASAN - realizator TVR

"Mada, Mada, noi doua am pornit de la folk si uite unde am ajuns! E foarte bine ce faci si iti doresc tot binele din lume, pentru ca il meriti. Stiu ca muncesti enorm, si noi stim ca ai un suflet de aur. Sa-ti ajute Dumnezeu sa ramii in virf si ca artista si ca om!"

ZOIA ALECU (SFINX EXPERIENCE)

"Piesele ei se aud, se vad, se simt ca sint scrise numai din suflet. Eu ascult Madalina Manole cu mare placere alaturi de Coldplay! Nu mi se pare o mare diferenta. Madalina are o voce pe care o recunosti dintr-un milion si care te atinge undeva. Are un timbru pe care nu ai cum sa-l incurci. Prezenta ei scenica mi se pare ca e,, rock-star de rock-star". Cinta ce-i place si cum ii place. Marele ei ghinion este acela de a se fi nascut in aceasta tara, in Romania cea de toate zilele! Este un om de o mare finete si mai ales un prieten foarte bun !"

TEO TRANDAFIR

BIOGRAFIE

1982-1985 MADALINA isi face debutul in muzica folk, devine membra a cenaclului "Serbarile Scinteii Tineretului" condus de Lucian Avramescu, infiinteaza duetul "Alfa si Beta" si impreuna cu Stefania Ghita participa la turneele cenaclului din toata tara cunoscind deja succesul cu compozitiile folk inregistate.

1985-1988 studiaza canto-muzica usoara la Scoala Populara de Arta, clasa Ionel Tudor-Mihaela Runceanu

1988 debuteaza la Festivalul National "MAMAIA", obtine o mentiune cu "Un om sentimental" ,este inceputul colaborarii muzicale cu compozitorul Serban Georgescu, impreuna lanseaza an dupa an cintece care devin imediat preferatele marelui public TE-AM VAZUT MI AI PLACUT, FATA DRAGA, EI SI CE, VREAU SA TE UIT, DA TE IUBESC, CIND DANSEZ CU TINE, AS DA ORICE, TU N-AI AVUT CURAJ sunt doar cateva din cantecele interpretate cu imens succes de Madalina in cele aproape 3000 de concerte pe care le sustine in anii 1990-2000 in tara si strainatate

PRIMELE 3 albume lansate in anii 91-94 inregistreaza cele mai bune vinzari, peste 2 milioane de unitati, casa de discuri Electrecord ii acorda Artistei 3 DISCURI DE AUR

1993 Cea mai buna voce pop in topul muzical national de la Radio CONTACT

1997 lanseaza albumul "LINA, LINA MADALINA"de folclor autentic romanesc cu cintece din repertoriul Mariei Tanase, Maria Lataretu, Lucretia Ciobanu

2000 Cea mai buna voce feminina si Albumul anului "Dulce de tot" la Radio Romania

2001 nominalizare in categoria -voci feminine- la Premiile Industriei Muzicale Romanesti CAMPIOANA a popularitatii, indragita de romanii de toate virstele, MADALINA MANOLE este prima vedeta autohtona aleasa de concernul "Procter and Gamble" pentru promovarea pe piata romaneasca a unui produs cosmetic international

2003 lanseaza "A FOST, VA FI IUBIRE" cu 11 cintece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu

2003-2005 sustine mai multe turnee pentru comunitatile romanesti din Germania, Austria,Belgia,SUA

2006 colaboreaza cu Fundatia S. Prigoana la editarea unui album de colinde in limba engleza si romana

2010 lanseaza impreuna cu MEDIA PRO MUSIC albumul "O9 MADALINA MANOLE"!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite