EXCLUSIV Misterul fotografiilor unui OZN care a aterizat lângă Timişoara a fost descifrat GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
OZN fotografiat lângă Timişoara cu programul Google Earth
OZN fotografiat lângă Timişoara cu programul Google Earth

Un italian a găsit cu ajutorul Google Earth un obiect care seamănă cu o farfurie zburătoare şi care pare că a aterizat pe un teren viran de lângă Timişoara. Pozele au provocat discutii pe paginile de internet ale fanilor fenomenului OZN.

Fotografia a fost postată de un italian pe un portal, unde pasionaţii de fenomene paranormale au un forum şi discută despre mistere şi conspiraţii. Fotografia cu OZN-ul aterizat lângă Timişoara a fost postată de un italian, care a găsit-o în timp ce se juca cu Google Earth. El a suprins o imagine în care un obiect ciudat, de forma unei farfurii zburătoare, construit se pare dintr-un material reflectorizant, în care se reflectă razele soarelui, cu mai multe hublouri. Ciudatul obiect pare că a aterizat în câmp, iar italianul care a postat fotografia oferă latitudinea şi longitudinea unde a realizat captura cu ajutorul Google Earth.

OZN fotografiat lângă Timişoara cu Google Earth 3 OZN fotografiat lângă Timişoara cu programul Google Earth OZN fotografiat lângă Timişoara cu Google Earth

Click pe poze pentru galerie foto


Click pe poze pentru galerie foto

Clădirea care pare OZN  3 (Foto: Romanian UFO Network) Clădirea care pare OZN 2 (Foto: Romanian UFO Network) Clădirea care pare OZN (Foto: Romanian UFO Network)



UPDATE: ORA 10.50
Fanii UFO: "Extratereştrii au invadat România"

Acesta este titlul dat unui articol de fanii fenomenului OZN au comentat pe internet imaginile fabuloase surprinse în România. „Nimeni nu se mai poate îndoi că extratereştrii au aterizat. Ambele nave spaţiale au fost localizate într-o fermă de la periferia Timişoarei", se arată în articolul publicat pe internet. Autorul vorbeşte despre două "nave spaţiale" localizate într-o zonă de ferme de lângă Timişoara. Acesta mai spune că România este cunoscută a fiind o zonă în care foarte des au fost făcute fotografii cu obiecte zburătoare sau care ilustrează posibile prezenţe extraterestre. "Reţeaua UFO românească deţine sute de fotografii cu obiecte similare", se mai arată în articolul cu titlul original "Aliens Invade Romania". "Aşadar, scepticii UFO, puteţi avea altă explicaţie pentru imaginile care se văd clar aici ?", lansează provocarea autorul.

Clădirea austro-ungară care semănă cu o navă spaţială

Provocarea lansată de pasionaţii fenomenului OZN nu este imposibilă. A răspuns un chiar un pasionat de fenomen, din România, care a căutat pe jos locaţia descoperită pe imaginile din satelit. Acesta a aflat că scepticii fenomenului UFO pot folosi imaginile şi ceea ce este pe pământ tocmai pentru a susţine ideea că toate relatările despre presupuse nave extraterestre sunt, de fapt, percepţii greşite sau interpretări eronate ale unor lucruri simple, foarte pământeşti. În cazul de faţă e vorba de două clădiri.

Scepticii câştigă în acest caz

Misterul a fost elucidat de Paul Dorneanu, un tânăr pasionat de fenomenul OZN, fondator al Romanian UFO Network, care a descoperit că o farfuria zburătoare filmată din cer cu ajutorul Google Earth este de fapt acoperişul unei clădiri. Clădirile-OZN aparţin de fapt unor instituţii ale statului român, care le foloseşte de zeci de ani. Cele două clădiri sunt localizate în apropiere de Timişoara şi sunt vizibile cu ajutorul Google Earth şi astăzi.Interesant este că imobilele au un aspect foarte ciudat şi arată aproape la fel cu farfuriile zburătoare imaginate de regizorii americani în primele filme despre extratereştrii. Asta deşi construcţiile au fost ridicate de Imperiul Austro-Ungar, într-o perioadă în care noţiunea de navă spaţială sau extraterestru era complet necunoscută.

UNA DINTRE CLĂDIRILE CU ASPECT DE OZN, AŞA CUM E VIZIBILĂ ASTĂZI PE GOOGLE EARTH

Timisoara: Galerie foto cladire ca un OZN, 4 octombrie 2010 din satelit

VIDEO Arhitecţii care au proiectat "farfuriile zburătoare" acum 100 de ani la Timişoara şi au declanşat nebunia OZN

UPDATE, ASTĂZI, ORA 12.00
Imagini şi înregistrări video de la faţa locului

O echipă Adevărul de Seară din Timişoara a pornit pe urmele acestui caz. Locaţiile clădirilor au fost identificate şi sunt cercetate de reporteri. Ciudatele imobile, cu formă de farfurii zburătoare sunt localizate chiar foarte aproape de Timişoara, un în apropierea terenurilor agricole de la marginea oraşului, dar departe de drumurile naţionale care trec prin zonă. Terenurile pe care se află clădirile OZN sunt chiar în administrarea unei regii a statului. Cea mai mare dintre ele este la marginea oraşului, foarte aproape de timişoreni. Aflaţi mai târziu povestea celor mai ciudate construcţii din Banat, care au pus pe jar fanii fenomenului UFO din toată lumea.

CEA MAI MARE DINTRE CLĂDIRILE CU ASPECT DE OZN

Timişoara: A doua clădire cu aspect de farfurie zburătoare

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro ca să citeşti detalii despre clădirile OZN construite în vremea Imperiului Austro-Ungar, pentru a vedea înregistrări video şi fotografii de la faţa locului.

Extratereştrii uluitori şi secta revoluţionarului Lorin Fortuna

Povestea clădirilor ciudate nu este singura care pune Timişoara pe harta locurilor importante pentru cei care cred în prezenţa extratereştrilor pe pământ. Un timişorean, Lorin Fortuna, care este şi printre cei mai importanţi revoluţionari, este convins că a intrat în contact cu două civilizaţii extraterestre. Fortuna a iniţiat chiar o sectă în care a atras deja prozeliţi. Acesta a clasificat extratereştrii în reptilieni, gorilieni, balaurieni şi şerpilieni  şi a redactat o clasificare a acestora. Fortuna are convingerea că aceste civilizaţii i-au transmis informaţii chiar şi despre sfârşitul lumii şi a descris cum vor decurge lucrurile în 2012. Acesta mai spune că mulţi dintre oameni sunt "mutanţi". Lorin Fortuna spune că din 6,6 miliarde de oameni, cât numără populaţia pământului, 600 de milioane de oameni vor scăpa de Apocalipsă. Cei care vor scăpa sunt cei care fac parte din civilizaţia goriliană.

CITEŞTE DETALII DESPRE POVESTEA INCREDIBILĂ A REVOLUŢIONARULUI CARE ESTE CONVINS CĂ EXTRATEREŞTRII AU AJUNS PE PĂMÂNT :

Nostradamus de Banat prevede sfârşitul lumii în 2012

"Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă

Timişoara: Nostradamus de Banat prevede sfârşitul lumii în 2012

Timişoara: Mitropolia Banatului şi secta care crede în cipul 666 se au ca fraţii

Timişoreanul care se crede translatorul extratereştrilor prevede sfârşitul lumii în 2012

Citeşte despre alte fenomene din ţară interpretate ca fiind apariţii OZN

VIDEO-EXCLUSIV Un OZN a survolat Galaţiul

VIDEO-Anul OZN-urilor în zona de est a ţării. Vezi aici ultimele apariţii extraterestre!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite