Cum s-a plimbat Bercea Mondial pe holurile Judecătoriei Slatina în timp ce era căutat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii lui Bercea Mondial susţin că vinerea trecută, când era căutat de poliţişti din toată ţara, Bercea Mondial a petrecut dimineaţa printre magistraţi.

Dumitru Cismaru, unul dintre cei şapte avocaţi care îl reprezintă pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, susţine că, în urmă cu o săptămână, clientul său, la vremea aceea căutat pentru tentativă de omor calificat, s-a aflat chiar în sediul Judecătoriei Slatina, de unde a plecat apoi liniştit spre capitală, fără să-şi fi dat cineva silinţa să-l reţină.
„Pe la ora 9.30 - 10.00, Sandu Anghel a venit la sala nr. 2, acolo unde mă aflam şi eu, ca să discute cu domnul avocat Iancu Tănăsescu. Eu, între timp, m-am dus la bar, să beau o cafea, şi acolo am văzut, la televizor, că el era dat în urmărire“, a relatat Cismaru.

Potrivit acestuia, în sala de judecată respectivă se afla chiar şi un jandarm, care n-a părut să-l remarce pe Bercea Mondial. Mai mult, Judecătoria se află în imediata vecinătate a Parchetului Local şi a Parchetului de pe lângă TribunalulOlt. Iancu Tănăsescu confirmă şi el episodul de vineri.

„Eu eram în sala de judecată şi Sandu Anghel mi-a făcut semn să vin până afară“, a precizat avocatul slătinean. Dacă Bercea Mondial a fost sau nu vineri în sediul judecătoriei se poate stabili foarte simplu, ţinând cont că holul instituţiei este supravegheat cu ajutorul camerelor video, însă conducerea instanţei a refuzat categoric să pună la dispoziţia presei aceste imagini sau ăcar să le ofere jurnaliştilor dreptul de a le studia.

„Prin vizionarea imaginilor surprinse de aceste camere s-ar da publicităţii informaţii cu privire la «datele personale». […] Prin punerea la dispoziţie a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, s-ar periclita rezultatul anchetei penale aflate în curs, deoarece aceste imagini ar putea fi folosite ca probe de către organele de urmărire penală“, se arată în răspunsul Judecătoriei Slatina.

CITEŞTE TOATE DETALIILE ACESTUI CAZ:

Craiova: VIDEO/ Bercea Mondial nu a putut să îşi citească declaraţia în faţa instanţei

VIDEO Justiţia lui Bercea

Slatina: VIDEO/ Cum l-a călcat cu maşina pe prietenul consilierului judeţean din Slatina copilul lui Bercea Mondial

Craiova: Bercea Mondial rămâne în arest. „Conduita morală“ a interlopului nu i-a impresionat pe judecători

Bercea Mondial se „ascundea“ printre oamenii legii

FOTOGALERIE Averea lui Bercea Mondial. Vezi ce palate are în Slatina şi Drăgăneşti

Bercea, dosarele şi cumetriile

Slatina: Bercea către colegii de celulă: “Ridicati-vă, eu sunt Bercea Mondial, faceţi patul că trebuie să mă culc!”

Slatina: Interlopul Bercea Mondial: „Nu m-a arestat toată ţara, m-au «arestat» ai mei. Nişte proşti!“

VIDEO / UPDATE/ Acuzat că şi-a înjunghiat nepotul, Bercea Mondial a fost dat în urmărire generală

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite