Mădălina Manole a murit de ziua ei! Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solista Mădălina Manole s-a sinucis în această dimineaţă, potrivit primelor informaţii, în domiciliul acesteia din localitatea Otopeni. Aceasta a lăsat un mesaj de adio pentru soţul ei pe telefonul mobil. Artista împlinea astăzi 43 de ani.

UPDATE 14.05 Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat, miercuri, cu privire la faptul că Magdalena Mircea, cunoscută publicului drept Mădălina Manole, a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, primele indicii indicând faptul că " a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică".

UPDATE 14.00 Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii Mădălinei Manole, după cum anunţă Realitatea. Anchetatorii au declarat şi faptul că a existat un mesaj pentru soţul fostei soliste. Medicii de la Insitutul de Medicină Legală vor executa joi o necropsie a trupului artistei.

In memoriam Mădălina Manole la TVR 1

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Învăţătoarea Mădălinei Manole: “Nu-mi vine să cred. Era un copil silitor şi foarte talentat”

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Vorbele Mădălinei Manole despre ea, familie şi cariera de artist

Mai citiţi: Mesajul de adio lăsat de Mădălina Manole

Mai citiţi: Lâgă trupul Mădălinei a fost găsită o sticlă cu insecticid

Mai citiți: Mădălina Manole era așteptată să concerteze la Mall

Mădălina Manole a avut probleme în timpul sarcinii

Mădălina Manole, pe propriul site: "Sunt şi eu aşa cum sunteţi şi voi"

FOTOGALERIE

UPDATE 10.11. La ora 2.30 dimineaţă, Mădălina Manole i-a dat un mesaj soţului în care îşi lua adio, dar bărbatul ei a văzut abia de dimineaţă mesajul. În casă se mai afla soacra ei şi copilul Petru jr. Soţul a găsit-o pe hol. Era îmbrăcată în pantaloni de pijama şi maieu alb", a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Cazul este în atenţia procurorilor de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în momentul de faţă echipele de la IML fac constatări.

În acest moment în casa din Otopeni se află părinţii Mădălinei, ai soţului Petru şi băieţelul. O prietenă de-a Mădălinei a ieşit din casă şi a declarat că a fost sunată la 6.30 de soţul artistei. „Mădălina era o femeie foarte discretă, nu ştiu nimic de problemele ei sau dacă lua medicamente. Soţul ei m-a sunat la şase şi jumătate şi am ajuns imediat aici”, a spus prietena Mădăline.

Trupul cântăreţei a fost găsit de soţul ei, Mircea Petru, în holul locuinţei. Acesta a anunţat îmediat ambulanţa însă medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul acesteia.Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a petrecut la ora 6.30.

UPDATE 09.52 Mădălina Manole a avut probleme în timpul sarcinii

UPDATE 09.20 Trupul solistei a fost dus la Institutul de Medicină Legală (IML) şi astăzi va fi emis un verdict provizoriu privind cauza morţii, urmând ca mâine să fie emis comunicatul final.

Solista a lăsat un mesaj de adio pentru soţul ei pe telefonul mobil. Se merge pe varianta sinuciderii. Nu sunt suspiciuni de omor. Cadavrul este examinat în continuare. Se merge pe varianta sinuciderii. Nu sunt suspiciuni de omor. Cadavrul este examinat în continuare.

VIDEO-Mădălina Manole, Kurt Cobain şi Elvis Presley, trei vedete moarte în urma supradozelor

Anchetatorii sunt la domiciliul din Otopeni pentru a afla circumstanţele în care s-a produs incidentul. Cauza morţii artistei va fi stabilită de către procurori.

Update 8.36: Solista nu prezintă urme de violenţă. Soţul este în prezent în stare de şoc şi nu poate oferi nicio informaţie. Vecinii spun că în ultimele zile au văzut-o pe artistă ieşind la cumpărături şi că nu părea să aibă niciun fel de probleme.

Fosta colegă de bancă a Mădălinei Manole: „Era un copil vesel”

Mădălina Manole a salvat Teatrul din Oradea de la colaps financiar, în anii '80

Mai citiţi: A murit Mădălina Manole

Elena Lăslean: ”Nu cred că cea care s-a sinucis a fost Mădălina”

Mădălina Manole şi-a făcut debutul muzical la Ploieşti

VIDEO-Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube

Mădălina Manole avea probleme cardiace

Mădălina Manole avea mii de prieteni și fani pe Facebook

Mădălina Manole şi soţul ei au fost cununaţi de un bariton din Iaşi

Mădălina Manole a susţinut ultimul concert la Dorohoi

Mădălina Manole iubea să cânte la festivalul din Amara

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ de la Braşov (VIDEO)

VIDEO-Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube

Mădălina Manole urma să-şi lanseze noul album în acest week-end la Promenada Mall din Brăila

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Sorin Francu: „Am fost impresionat de spiritul camaraderesc al Mădălinei Manole”

Ilie Stoian, coleg de scenă cu Mădălina Manole în anii '80: "Se pare că suferea de cancer"

Liana Stanciu: „Nu cred că s-a sinucis, cred că a făcut greşeală de administrare de medicamente. Era fericită. Avea probleme de sănătate, am auzit că ar fi stat chiar internată în spital. Îşi adora copilul, avea ochii în lacrimi când vorbea de copilul ei.“

Update 8.11: Stela Popescu: „Nu am văzut-o de mulă vreme, dar era o femeie optimistă. Nu pot să înţeleg e ceva îngrozitor.“

UPDATE ora 8.00: Aurelian Temişan: „Ne-am întâlnit întâmplător cu câteva luni în urmă. Nu părea să aibă probleme. A fost una dintre cele mai energice persoane şi pozitive în gândire. Stau cu telefonul în faţă acum şi aş vrea să o sun să constat că a fost o glumă macabră. Spunea că este împlinită mai ales datorită copilului“.

Update 7.58: Monica Anghel: „Era o fată foarte serioasă. eu nu eram foarte bună prietenă cu ea. Ştiu că s-a retras din viaţa publică pentru a se dedica vieţii de familie. era o fată în regulă, era veselă, luptătoare. Din câte ştiu eu avea probleme cardiace“.

Update 7.52: Mădălina Manole scria pe blogul personal: „Despre album?..  Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse în acest răstimp, fiecare avînd  emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă, atît voi indrăgostiţii cît şi voi, mai puţin norocoşii  in iubire. Despre  mine, pe scurt?.. M-am recompus  sufleteşte şi merg mai departe,  preţuind  cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!Restul e… mişcare de rezistenţă!“. Pe data de 19 februarie 2010, Madalina Manole lanseaza un nou album. Materialul discografic se intituleaza "O 9 Madalina Manole" si reprezinta cel de-al 9-lea album al artistei. In timpul in care lucra la album, Madalina Manole s-a imbolnăvit din cauza oboselii acumulate.

La 12 mai din cauza oboselii şi stresului acumulate în ultima perioadă, Mădălina Manole a avut stări repetate de rău. Iniţial, artista a crezut că este vorba de o lipsă de calciu, însă alarmat de situaţia soţiei sale, care s-a agravat, Mircea Petruţ a dus-o la spital.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite