"Mădălina Manole avea probleme cardiace"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii şi prietenii Mădălinei Manole au lansat şi ipoteza conform căreia artista s-ar fi sinucis şi că avea unele probleme cardiace.

CITEŞTE ŞI:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ de la Braşov (VIDEO)

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Mădălina Manole a salvat Teatrul din Oradea de la colaps financiar, în anii '80

Adrian Daminescu nu a aflat încă despre moartea Mădălinei


Artista Monica Anghel spunea că nu era foarte bună prietenă cu Mădălina Manole, însă o cunoştea, iar la un concert, cineva a sunat-o pentru a o înlocui pe artista, deoarece avea probleme cu inima.

Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

Mădălina Manole avea mii de prieteni și fani timișoreni pe Facebook

Mădălina Manole şi soţul ei au fost cununaţi de un bariton din Iaşi

FOTOGALERIE

MONICA ANGHEL
"Nu eram  foarte bune prietene, eram colege şi nu pot înţelege gestul. Cu ceva timp în urmă m-a sunat un prieten comun care mi-a spus că Mădălina este în spital şi m-a rugat să o înlocuiesc la un concert, pentru că avea probleme cu inima. Nu văd niciun motiv pentru care ar fi făcut lucrul ăsta. Am avut întodeauna respect faţă de munca şi de modul în care şi-a construit cariera. Ne-am gândit cu toţii că s-a retras din viaţa publică pentru a se dedica familiei".


Monica Anghel a vorbit şi despre modul în care Mădălina Manole era privită de către colegi: " Era plină de viaţă, veselă, luptătoare. Avea tot timpul grijă să slăbească, să arate bine, să fie în top".

MARCEL PAVEL
"Este incredibil. Nu îmi explic ce motive ar fi avut să se sinucidă. Este o ştire şocantă şi nu-mi vine să cred. Ea lucra la un album. Sunt înmărmurit".

Şi Aurelian Temişan, bun prieten cu artista, a explicat că nu ştia nimic despre problemele de sănătate ale Mădălinei Manole. "Urma să o sun să-i spun „la mulţi ani!”, ca în fiecare an. Încercăm să aflăm şi noi ce s-ar fi putut întâmpla. E adevărat că slăbise foarte mult în ultima vreme, dar asta pentru şi-a dorit după sarcină. Cu nişte luni în urmă ne-am întâlnit pe stradă. Sub nicio formă nu avea probleme. Mi-a spus că e foarte împlinită şi fericită. Stăm încă şi nu ştim dacă să o sunăm sau nu. Încă vreau să cred că e o farsă, mai mult decât macabră. Este un mare semn de întrebare şi pentru noi. Nu a dat niciodată semne de dezechilibru psihic, şi şi-a ales şi o zi... Şi eu şi Monica suntem muţi. Şocul este la fel de mare ca în cazul Laurei Stoica. Am avut sute de spectacole împreună, am împărţit aceeaşi pâine ani de zile".


CORINA CHIRIAC

"Sunt absolut şocată. Vreau să cred că s-a întâmplat un accident. Nu pot să cred că o femeie frumoasă, plină de succes, împlinită ca mamă şi soţie, şi-a luat viaţa. Am învitat-o, împreună cu Florentina Satmari, de multe ori în emisiune, dar nu a găsit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului că avea un copil mic. Era discretă şi am apreciat asta la ea. În ultima vreme, mi s-a părut extrem de slabă, dar am pus asta pe seama faptului că are un copil mic"

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare ăn această dimineaţă de către soţul ei în locuinţa din Otopeni.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite