Botoşani: (UPDATE) Ionel Tudor, compozitor:" Mădălina suferea mult pentru că nu era promovată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 7 martie, artista a ridicat sala în picioare la Festivalul „ Mărţişor Dorohoian". Mădălina Manole deborda de energie şi optimism, susţin organizatorii care doreau să o invite şi la Festivalul Verii de luna viitoare.

Pe 7 martie, Mădălina Manole a susţinut ultimul concert pe scena Teatrului din Dorohoi şi a fost aplaudată la scenă deschisă de sute de fani. Artista a cântat aproape 2 ore  şlagărele care au consacrat-o şi a primit un onorariu de 1500 de euro. Nu îmi vine să cred era atât de frumoasă şi plină de viaţă....A cântat în prima seară a festivalului şi deborda de energie. A dat autografe, a făcut fotografii. Suntem şocaţi" a declarat Marcel Dupu, coorganizator Festivalul" Mărţişor Dorohoian" 

 Alături de Mădălina Manole, Nico şi Marcel Pavel au fost invitaţii de onoare ai celei de a 27 a ediţii a Festivalului „ Mărţişor Dorohoian"  care a lansat zeci de vedete ale muzicii uşoare româneşti în ultimele două decenii.

„ Să credeţi în talentul vostru!"

Acesta a fost ultimul mesaj Mădălinei Manole transmis botoşănenilor la ultimul concert de amploare de cariera sa susţinut la Dorohoi. Ultimele cuvinte ale Mădălinei Manole au rămas scrise în cartea de onoare a Clubului Copiilor din Dorohoi unde artista a susţinut ultimul concert al carierei. „ Din tot sufletul meu pentru toţi copiii talentaţi. Să credeţi în talentul vostru" era mesajul transmis de Mădălina Manole fanilor botoşăneni. Sutele de fani care au admirat-o şi  i-au ascultat pentru ultima dată şlagărele sunt în stare de şoc.

Aflat în concediu la Sinaia, compozitorul Ionel Tudor încă nu poate crede că „ fata cu părul de foc" pe care o cunoaşte de o viaţă nu mai este. Nu pot să cred. Mădălina era o fire puternică şi nu ar fi renunţat aşa la lupta cu viaţa. Nu acum când era împlinită şi fericită: avea un copil frumos, un soţ iubitor şi un succes teribil la public. Mădălina nu a murit" a spus cu vocea gâtuită de durere marele compozitor.

VIDEO Ultimul concert susţinut de Mădălina Manole:

*mulţumim site-ului stiri.botosani.ro pentru amabilitatea de a ne furniza această înregistrare

" Suferea enorm"

Cred că declicul a venit după succesul din martie de la Dorohoi und eşi-a promovat ultimul album. A cântat aproape două ore live şi s-a bucurat de succes. Muzica Mădălinei era primită de public dar nu era promovată pe radiouri. Suferea enorm pentru că a muncit mult iar piesele sale erau foarte bune" a declarat Ionel Tudor( foto jos) ,  marele compozitor care a descoperit-o pe Mădălina Manole în anul 1983, a avut încredere în ea şi a promovat-o.

image
image

Mădălina Manole s-a fotografiat cu toţi micii artişti din Dorohoi şi i-a încurajat să îşi urmeze visele

image

Grupului vocal" Voces" Dorohoi( foto jos) şi Mădălina Manole

image
image

Citeşte şi :

MĂDĂLINA MANOLE ȘI MIHAELA RUNCEANU ADORAU SĂ CÂNTE LA FESTIVALUL AMARA

Iaşi: Naşul de cununie al Mădălinei Manole, copleşit de durere


Foto: Săndel Roşca

image

Mădălina Manole şi-a cunoscut marea iubire la Botoşani acum 5 ani, la o petrecere privată la care a participat şi Petru Mircea, botoşăneanul care avea să o ducă la altar. Tot la această petrecere l-a cunoscut şi George Cojocariu,  bariton la Opera Naţională Română din Iaşi, originar din Botoşani.

VIDEO: Una dintre cele mai cunoscute melodii ale Mădălinei Manole

Mai citiţi şi:

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii”

Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

Mădălina Manole şi soţul ei au fost cununaţi de un bariton din Iaşi

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur" de la Braşov

Ziarele de peste Prut deplâng moartea Mădălinei Manole

VIDEO-Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube

Mădălina Manole urma să-şi lanseze noul album în acest week-end la Promenada Mall din Brăila

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

Ilie Stoian, coleg de scenă cu Mădălina Manole în anii '80: "Se pare că suferea de cancer"

Mădălina Manole va fi omagiată în cadrul Festivalului de la Amara

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite