Parchetul a confirmat oficial: "Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat, miercuri, cu privire la faptul că Magdalena Mircea, cunoscută publicului drept Mădălina Manole, a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, primele indicii indicând faptul că " a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică".

Iată, mai jos, comunicatul prezentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti:

"În data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că numita Mircea Magdalena (cunoscută publicului drept Mădălina Manole) a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, str. Griviţa.

La adresa menţionată s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Investigaţii Criminale.

În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS.

În cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza şi mecanismul morţii.

În prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei", se arată în comunicat.

Miercuri, în jurul orelor 15.00, purtătorul de cuvânt al PTB va face o scurtă declaraţie de presă, la sediul din strada Scaune din Bucureşti.

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

CITEȘTE: Mădălina Manole „cerea de fiecare dată sărmăluţe şi friptură de porc“

EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea"

Laurenţiu Cazan: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite