EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva zile, mai exact sâmbătă, artista Mădălina Manole i-a făcut o destăinuire şocantă celui mai înfocat fan al ei, Daniel Gheorghe, din Medgidia. „Am emoţii pentru ziua mea de naştere“, a mărturisit vedeta la telefon.

Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

La Mangalia, Mădălina Manole a lăsat în urma ei o stea de mare

Daniel Gheorghe fusese invitat la aniversarea artistei, în acest week-end. Tânărul de 34 de ani din Medgidia este fanul nr. 1 al Mădălinei Manole. Are 10.000 de poze cu ea, toate albumele, știe toate piesele solistei și a apărut în două videoclipuri ale artistei.

Citeşte mesajul de adio al Mădălinei Manole!

Daniel mergea cu ea la toate filmările prin țară și a însoțit-o la emisiunile televizate, unde Mădălina îl prezenta ca fiind fanul nr. 1 și prietenul ei. Vorbeau cel puțin o dată pe săptămână, iar ea îl ținea la curent cu toată viața ei.

Pe terasa Radio Vacanța, Mădălina Manole cânta în fața a mii de turiști

Ultima dată au vorbit la telefon sâmbătă, când ea i-a făcut cutremurătoarea destăinuire. Acum Daniel se pregăteşte să plece la Bucureşti, la Mădălina Manole pe care, în loc să o serbeze, o va conduce pe ultimul drum.

Mădălina Manole a cântat de trei ori pe scena festivalului Amara

Mădălina Manole va fi omagiată în cadrul Festivalului de la Amara

Daniel Gheorge a apărut alături de regretata cântăreaţă în videoclipul piesei „Un dans“. Tânărul a dansat alături de alţi figuranţi şi poate fi văzut  în imediata apropiere a cântăreţei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite