Ploieşti: Învăţătoarea Mădălinei Manole: “Nu-mi vine să cred. Era un copil silitor şi foarte talentat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Denise, cea care a învăţat-o să scrie şi să citească pe Mădălina Manole, a aflat azi-dimineaţă vestea incredibilă a morţii artistei. Anca Magdalena, după numele de catalog al cântăreţei, a fost aproape de învăţătoarea ei tot timpul. O vizita, vorbeau la telefon şi îi trimitea albumele.

"Silitoare, cu caiete impecabile, caligrafiate frumos, extrem de talentată la muzică şi cu o personalitate care se împlinise deja în clasa a IV-a", îşi aminteşte despre Mădălina învăţătoarea ei, Dumitru Denise. Anca Magdalena este numele real al artistei, unul dintre motivele pentru care învăţătoarea ei a îndrăgit-o foarte mult. "Ancuţa o chema şi pe fata mea, căreia i s-a întâmplat o tragedie şi a murit. Au învăţat şi la clase paralele. Iar acum, şi Mădălina...", este şocată învăţătoarea. Mădălina Manole a păstrat tot timpul legătura cu învăţătoarea: vorbeau la telefon şi se vizitau.

CITEŞTE ŞI:

Fosta colegă de bancă a Mădălinei Manole: „Era un copil vesel”

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Mădălina Manole „cerea de fiecare dată sărmăluţe şi friptură de porc“

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

FOTO Mădălina Manole a murit de ziua ei! Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii

Citeşte aici mesajul de adio al Mădăline Manole!

Mai mult, doamna Dumitru i-a făcut o dată o surpriză, apărând la o emisiune tv, la ideea producătorilor, iar bucuria Mădălinei a fost imensă. "Ultima dată am văzut-o la recepţia pentru lansarea unui album, era extrem de fericită şi optimistă. Mai ales de când avea copilul. Nu pot să-mi imaginez ce putea să i se întâmple. Sunt foarte tristă, nu reuşesc să-mi revin de când am aflat", ne-a spus învăţătoarea.

Şcoala în care a învăţat cântăreaţa, foată nr.6 din Ploieşti, în prezent Matei Basarab, va fi desfiinţată din toamnă.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite