Soarta studenţilor ucigaşi de la Medicină este în mâinile judecătoarei care l-a condamnat pe teroristul-butelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, ambii de 21 de ani, urmează să fie judecaţi de Anca Nacu, judecătorul care i-a dat 12 ani de închisoare teroristului-butelie, care nu a apucat să ucidă pe nimeni.

Studenta ucigaşă de la Medicină a fost dezmierdată de gardieni şi jandarmi în timpul procesului sub ochii judecătorilor

Judecătorul Anca Nacu, unul dintre cei mai intransigenţi magistraţi de la Curtea de Apel Timişoara. Ea este preşedinta completului de judecată care judecă apelul în procesul crimei de la Medicină, după ce Tribunalul Timiş i-a condamnat, în procesul care s-a judecat pe fond, la 16 ani de închisoare pe ambii studenţi.

Ea l-a judecat pe Florin Lesch, teroristul-butelie, acuzat că a încercat să pună la cale un atentat în inima Timişoarei şi să ucidă zeci de oameni. În timpul procesului lui Lesch, judecătoarea Anca Nacu i-a făcut praf pe poliţiştii de la Crimă Organizată, care de foarte multe ori nu s-au descurcat cu probele şi s-au contrazis în declaraţii.

Judecătorul care i-a condamnat pe studenţii ucigaşi este bântuit de dosarul crimei de la Medicină

Nacu este acum colegă de birou cu judecătorul Mircea Creţu, care a dat prima sentinţă în dosarul crimei de la Medicină. Asta deoarece magistratul Mircea Creţu a avansat la Curtea de Apel Timişoara la scurt timp după ce i-a condamnat la 16 ani de închisoare pe Carmen Bejan şi pe Sergiu Florea.

Văduva romului tranşat la Medicină l-a ameninţat cu moartea pe avocatul studentului ucigaş în Palatul de Justiţie

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Crimă în căminul de la Medicină

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

EXCLUSIV: Criminala de la Medicină: "M-am prostituat pentru a plăti şpaga la examene"

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat, înfometată poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

EXCLUSIV Cum şi-a cucerit studenta măcelară de la Medicină iubitul ucigaş: „Carmen m-a fascinat cu inocenţa ei"

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite