De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan în faţa instanţei de judecată
Carmen Bejan în faţa instanţei de judecată

Judecătorul Mircea Creţu, care va decide soarta studenţilor ucigaşi de la Medicină, a încercat să afle de la Carmen Bejan, de ce tânăra nu a cerut ajutorul Poliţiei imediat după ce iubitul ei, pe care îl acuză de uciderea lui Trifu Schroth, ar fi înjunghiat victima, într-o criză de furie.

GALERIE FOTO CU STUDENTA UCIGAŞĂ DE LA MEDICINĂ

Carmen Bejan, studenta de 20 de ani, judecată pentru omor şi profanare de mormine, a plâns în faţa judecătorului de la Tribunalul Timiş, care a încercat să afle de ce tânăra nu a apelat la ajutorul Poliţiei, după ce spune că a fost doar martor la oribila crimă comisă de iubitul ei, Sergiu Florea, de 20 de ani.

Furia dezlănţuită a lui Sergiu
Sergiu era într-o furie dezlănţuită. El a năvălit în cameră, l-a lovit pe Trifu şi i-a dat cu spray lacrimogen în ochi. Când victima a încercat să se ridice, Sergiu i-a dat un pumn în cap. Trifu a încercat să fugă spre uşă camerei de cămin, când a realizat că nu are scăpare, dar Sergiu i-a mai dat un pumn după ceafă. Eu am rămas lângă geam şi m-am speriat foarte tare. Apoi, Sergiu l-a lovit pe Trifu cu picioarele în cap, iar eu mi-am tras hainele pe mine. Nu ştiam ce să fac. Să ies pe hol? Să stau? Sergiu s-a dus la geanta sa şi a scos cuţitul. L-am întrebat ce face, însă Sergiu s-a repezit la Trifu, care era căzut la pământ, şi l-a înjunghiat în piept. Am ieşit din cameră. Nu am putut să văd tot", a povestit Carmen Bejan scena oribilei crime comise în 31 iulie 2009.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €


Studenta nu ştie de ce nu a anunţat Poliţia
Judecătorul Mircea Creţu a încercat însă să afle de ce tânăra nu a cerut imediat ajutorul poliţiştilor şi nu a sunat la 112, deşi a avut ocazia în repetate rânduri în orele care s-au scurs după crimă până în momentul în care iubitul ei a fost prins, iar ea s-a predat. „Nu am gândit limpede. Am lăsat totul în voia sorţii", a declarat Carmen Bejan în faţa judecătorului de la Tribunalul Timiş, după care a povestit că iubitul ei a ameninţat-o cu moartea dacă nu o ajută să se scape de cadavru. 

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"


Carmen a avut ocazia să îşi reclame iubitul de mai multe ori
Judecătorul a insistat însă nu a reuşit să obţină un răspuns logic de la Carmen Bejan. Tânăra povesteşte că imediat după crimă s-a dus şi s-a plimbat pe malul râului Bega şi când s-a întors l-a găsit pe Sergiu în cameră, iar cadavrul lui Trifu Schroth era în dulapul din cămin. Ea s-a dus apoi cu iubitul ei la Kaufland, de unde a cumpărat valiza în care au pus cadavrul bărbatului.

Tânăra nu a cerut ajutorul portarului, care a sesizat petele de sânge de pe holul căminului, după ce studenţii au transportat valiza cu cadavrul în portbagajul Mercedesului ţiganului, parcat în faţa căminului Universităţii de Medicină şi Farmacie, aflat lângă Prefectura Timiş. „Nu mă consider vinovată de crimă, doar de faptul că nu am anunţat Poliţia despre crimă", a mai spus Carmen Bejan.

Pentru a vedea o galerie foto cu declaraţiile studenţilor de la Medicină CLICK AICI

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri


Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Dosarul-roman al studenţilor criminali

Verdictul psihologilor: studentul ucigaş de la Medicină e mai inteligent decât iubita sa

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite