Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii ucigaşi de la Medicină la vârsta de 14 ani
Studenţii ucigaşi de la Medicină la vârsta de 14 ani

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, care au tranşat un rom într-un cămin al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, au fost daţi în urmărire de poliţişti imediat după comiterea asasinatului, iar singurele fotografii cu cei doi pe care le aveau oamenii legii erau cele din cărţile de identintate.

Poliţiştii timişeni i-au căutat în zadar pe cei doi studenţi în 1 august, folosindu-se de fotografiile celor doi făcute la vârsta de 14 ani, când şi-au primit cărţile de indentitate. Ei au fost daţi în urmărire după ce l-au ucis pe Trifu Schroth, de 64 de ani, cu care studenta a încercat să întreţţină relaţii sexuale pentru 500 de euro.

Poliţiştii nu au avut succes cu cele două fotografii deoarece niciun timişorean nu a sunat la poliţie după ce a văzut pozele. Nici poliţiştii de la ordine publică sau poliţiştii comunitari nu au reuşit să-i identifice pe cei doi, deşi ambii s-au plimbat pe străzile Timişoarei până în momentul în care s-au dat prinşi.

Sergiu Florea a fost turnat la 112 de femeia unde Carmen locuia în gazdă şi el s-a refugiat după crimă ca să îşi taie venele. Carmen Bejan s-a predat poliţiştilor din Complexul Studenţesc, după ce a umblat o zi şi o noapte pe străzile Timişoarei, fără să fie identificată.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

CITEŞTE ŞI :

  • Timişoara: Studenta ucigaşă de la Medicină nu poate să meargă din cauza bătăturilor făcute în arest
  • Studenţii ucigaşi de la Medicină au fost despărţiţi în boxa acuzaţilor
  • Studentul ucigaş de Medicină a renunţat la cererea de eliberare şi la doi dintre avocaţi
  • Studenţii ucigaşi de la Medicina cer judecătorilor să le permită să plece din oraş
  • Studenţii ucigaşi de la Medicină vor să ajungă doctori şi să îşi continue studiile de după gratii
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite