EXCLUSIV Cum şi-a cucerit studenta măcelară de la Medicină iubitul ucigaş: „Carmen m-a fascinat cu inocenţa ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Florea nu a considerat la începutul relaţiei că iubita sa, Carmen Bejan, era cea mai frumoasă dintre colegele sale, însă el a fost cucerit de inocenţa ei. Studenta măcelară de la Medicină a fost cea care a iniţiat relaţia cu Sergiu, însă după câteva luni acesta şi-a pierdut interesul pentru noua cucerire.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

Sergiu şi Carmen, ambii de 20 de ani, judecaţi pentru uciderea şi tranşarea unui ţigan de 65 de ani, şi-au început povestea de dragoste în martie 2009, cu cinci luni înainte de crimă. Sergiu a povestit de după gratii, într-o confesiune făcut psihologului de la Serviciului de Probaţiune Timiş, că a fost cucerit de chipul angelic al lui Carmen Bejan.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Carmen a fost cea care l-a agăţat pe Sergiu

„Spre deosebire de prietenele avute anterior, deşi considera că nu e una dintre cele mai frumoase colege, Sergiu a fost în mod deosebit atras de Carmen pentru inocenţa ei", se arată în însemnările psihologului, depuse zilele trecute la dosarul penal al crimei de la Medicină.

În plus, chiar dacă iniţiativa de a deveni prieteni i-a aparţinut lui Carmen, Sergiu recunoaşte că la începutul relaţiei lor a iubit-o pe aceasta, se mai arată în confesiunile lui Sergiu, consemnate de psiholog.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Iubirea lui Sergiu pentru Carmen s-a transformat în compasiune

„Fiind insuficient de matur pentru a menţine o relaţie stabilă şi înconjurat de nenumărate oportunităţi de aventură, sentimentele lui Sergiu au degenerat de la iubire la compasiune, ajungând în cele din urmă la indiferenţă", se mai arată în insemnările psihologului despre relaţia studenţilor ucigaşi, după ce specialistul a discutat atât cu Sergiu, cât şi cu Carmen, aflaţi acum după gratii.

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă”

Au ucis şi tranşat un rom pentru 500 de euro

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

EXCLUSIV: Criminala de la Medicină: "M-am prostituat pentru a plăti şpaga la examene"

Cadavru ascuns în portbagaj

Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Studenta măcelară de la Medicină a încercat să se sinucidă din prea multă dragoste pentru iubitul ucigaş

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite